Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Oriflame The One A-Z Hydra Matte obarvana krema

Že dolgo nisem govorila o podlagah, ki jih uporabljam. Danes je na sporedu Oriflame The One A-Z Hydra Matte obarvana krema. Izdelek, ki ga testiram že kar nekaj časa in ni mi žal. Obarvane kreme obožujem predvsem v toplejših mesecih, ko je pretoplo za težje tekoče podlage.

Oriflame The One A-Z Hydra Matte obarvana krema

oriflame-a-z-hydra-matte-obarvana-krema

Lahkotna krema z naravnim mat zaključkom za mešano / mastno kožo. Vaša rešitev za zmanjšane pore, gladko in izenačeno polt.
Nanesite v enem koraku, da odkrijete več kot 10 prednosti ter novi učinkovini, Skin Smooth puder in Skin Colour mešanico pigmentov.

oriflame-a-z-hydra-matte-obarvana-krema

Mene je A-Z krema navdušila. Zakaj ti razkrijem v nadaljevanju, za začetek pa ti naj povem, kaj sem pričakovala od nje. Želela sem izenačenje tena, lep videz polti in zlitje z mojo barvo kože. Želela sem, da ne oksidira, da ne draži moje kože in da mi je ne izsuši ter ne povzroča mozoljčkov, mi ne maši por in da tekom dneva ostane na svojem mestu.

Nanos

Oriflame The One A-Z Hydra Matte obarvana krema je izredno enostavna za nanos. Jaz jo najraje nanašam kar s prsti. Zelo lepo se nanese in čudovito razporedi. Za gobico in čopič se mi zdi ‘preredka’ oziroma premalo prekrivna, da bi nastal lep nanos. Seveda pa je to odvisno od vsakega posameznika, meni se zdi nanos s prsti odličen, pa še hiter je!

Videz
oriflame-a-z-hydra-matte-obarvana-krema

Lepo izenači polt in da izredno lep videz kože. Seveda ni izredno prekrivna, saj je le obarvana krema in za nepravilnosti vseeno potrebuješ korektor, če pa iščeš podlago, ki bo ten izenačila in bo videz kože zdrav, svež in sijoč, je to podlaga zate. Nežno prekrije rdečico in morebitne neenakosti v barvi kože, a še zmeraj pusti, da tvoja koža sije skozi. Meni se ne zdi, da bi imela mat zaključek, čeprav tako piše v imenu.

Obstojnost
oriflame-a-z-hydra-matte-obarvana-krema

Resnično me je zanimalo, kako se bo obarvana krema obnesla čez dan. Ne bom rekla, da me je obstojnost resnično šokirala, ni pa se obnesla slabo. Nekaj transferja je, na to bodi pripravljena, ampak na koži ostane čez cel dan. Moj največji problem je odtisovanje na mobilni telefon, ko se po njem pogovarjam. Ampak all in all jo rada uporabljam in me to niti ne moti toliko.

Vpliv na kožo
oriflame-a-z-hydra-matte-obarvana-krema

Najbolj srečna sem, ker lahko poročam, da mi ne maši por in mi ne povzroča mozoljev! Zdaj v hladnejših mesecih sicer pod njo potrebujem boljšo nego in kakšno olje za obraz, saj mi zna malenkost izsušiti nos, ki se, če mu kaj ne paše, hitro začne luščiti, v poletnih, toplejših mesecih pa mi je super. Jaz bi jo sicer bolj priporočala vsem, ki imate mastno kožo, tudi, če je tvoja koža normalna, bi ti znala ustrezat, če pa imaš suho kožo, pa ti priporočam pod obarvano kremo dobro nego.

Končna ocena
oriflame-a-z-hydra-matte-obarvana-krema

Meni je Oriflame The One A-Z Hydra Matte obarvana krema všeč in jo rada uporabljam. Na mojem obrazu ne oksidira, mojemu tenu kože izredno ustreza, moje kože pa ne draži. Da mi čudovit videz sijoče, zdrave polti, ki ga enostavno obožujem. Okej, če imaš na koži ogromno nepravilnosti, morda ne bo zate, če pa bi rada samo izenačitev tena pa je prava izbira. Jaz jo bom z veseljem uporabljala še naprej, sploh v poletnih mesecih.

Poznaš Oriflame tekoče podlage? To ni moja prva obarva krema ali tekoča podlaga od podjetja Oriflame in zadovoljna sem, ker se na meni resnično obnesejo. Jaz pozimi raje nosim tekoče podlage, za katere pa v toplejših mesecih ne želim niti slišat! In takrat pridejo na vrsto obarvane kreme. Pa ti, si bolj za obarvane kreme ali za tekoče podlage?

oriflame-a-z-hydra-matte-obarvana-krema

Xoxo, A.

P.S.: Oriflame je znamka o kateri sem že nekajkrat pisala na blogu, če te zanimajo objave, si jih preberi TUKAJ.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja