Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Mollon Pro: Mat nadlak

Poletje prihaja in jaz imam zate recept za top poletni videz nohtov! Kar je še lepše en lak lahko uporabljaš celo poletje, vsakič z novim videzom in vsakič znova bodo nohti zanimivi, moderni in malenkost drugačni.

MAT NADLAK

mollon-pro-top-coat-matt-lacquer-matte-top-coat

Mat je zmeraj odgovor, meni izgleda čudovito nad vsemi vrstami in barvami lakov. Edini problem, ki ga imam z mat nadlaki je, da je težko poiskati takšnega, ki je kvaliteten, popolnoma mat in ne pušča za sabo črt ali pack. Včasih je bila izbira pri nas večja, zadnje čase pa je to res problem. Na srečo sem sama našla točno takšnega, kot sem si želela – popolnoma mat, hitro sušečega in obstojnega, Mollon Pro Top Coat Matt Lacquer.

Kako uporabljati mat nadlak?

mollon-pro-top-coat-matt-lacquer-matte-top-coat

Čisto enostavno. V bistvu ga uporabiš tako kot vsak nadlak. Začneš (seveda) s podlakom, nato narediš željeno manikiro, počakaš, da se dobro posuši (lahko pa uporabiš tudi hitro sušeč nadlak) in naneseš mat nadlak. Počakaš, da se tudi ta posuši in že med sušenjem lahko gledaš, kako se videz tvojih nohtov spreminja v mat. In to je to, vsa umetnost! Ni težko, kajne?

Ideje

mollon-pro-top-coat-matt-lacquer-matte-top-coat

Lahko ga uporabiš kot samostojen lak, kar sicer nohte ne poudari tako zelo, ustvari pa lep, nežen, mat videz.
Lahko ga uporabiš kot nadlak preko barvnega laka. Tukaj posebej lepo pridejo do izraza razni laki z bleščicami, holografski laki ali pa duochrome laki.
Lahko ga pa uporabiš preko poslikave. Meni najljubše mat poslikave so geometrijske, strogih linij in črt. Seveda pa je tukaj vse odvisno od tvojih želja in idej.
Ena izmed meni bolj zanimivih idej in možnosti pa je igranje z mat in sijočim zaključkom. Enostavno namesto barvne poslikave (ali pa kot del nje) uporabiš sijoč nadlak na mat podlaki – ali pa obratno, seveda.

Pazi!

mollon-pro-top-coat-matt-lacquer-matte-top-coat

Pazi, da je manikira popolnoma suha, preden naneseš mat nadlak. Če ne paziš oziroma, če ni popolnoma suha, se lahko hitro zgodi, da se kaj barve prenese na čopič ali pa se poslikava razmaže.
Pazi, da imaš na čopiču zmeraj dovolj laka, da bo celoten videz resnično mat in ne bo ‘golih’ pack.
Pazi, da resnično namažeš mat nadlak tudi do robov nohtov, da ne bodo robovi drugačni.

Toliko za danes, naslednjič pa ti pokažem, kako mat nadlak izgleda preko različnih videzov. Bi te zanimala tudi primerjava z/brez mat nadlaka?
Aja, svoj mat nadlak si lahko kupiš v Mollon Pro spletni trgovini, TUKAJ!

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja