Avon, Catrice, Essence, Golden Rose, Lepota, Ličila, Oriflame

Top 5: Moje najljubše šminke

top-5-moje-najljubse-sminke

Če še ne veš, je danes dan šminke. S pravim starim imenom rdečilo za ustnice je šminka na svetu že zelo dolgo, vsaj iz časa Mezopotamske kulture. Seveda je do danes doživela ogromno sprememb in verzij in kot nekdo, ki ima doma preveč šmink, vam danes pokažem tistih pet, ki so res moje najljubše in jih največ uporabljam. Različnih barv, različnih znamk in različnih finišev. Ker mi vsaka paše ob svoji priložnosti. Nekatere verjetno niso več na voljo, nekatere so novejše, tukaj pa je tistih 5, ki so moje naj naj!

my-favourite-lipsticks

MOJE NAJLJUBŠE ŠMINKE

Oriflame Delicate Pink

Nežna starinsko roza, ki se zelo lepo ujame z mojo barvo ustnic. Mehka in nežna do mojih ustnic. Šminka, ki jo lahko uporabljam vsak dan.
Več o tej šminki (in njenih sestricah) TUKAJ.

Essence Real

Rdeče rjava, umirjena, malo temnejša. Odlična za vsak dan, ko želim na ustnicah malo barve. Tako krasen nanos! Več o njej (in vseh ostalih This is me! šminkah) pa TUKAJ.

Golden Rose Velvet Matte 23

Še ena ‘moje-ustnice-a-boljše’. Nanos je malenkokst ‘trši’, ni tako mehka kot druge šminke, je pa izredno obstojna za ‘navadno’ šminko. Rada jo nosim tako čez dan, kot tudi zvečer in za posebne priložnosti.

Catrice Pinker-bell

Živo roza lepotička, ki je moja ljubica že kar nekaj let. Ena izmed prvih šmink, ki sem si jih kupila in res jo obožujem. Ima moder šimer in je bolj ‘mokra’.

Avon Scarlet Siren

Seveda potrebujem rdečo šminko. Scarlet siren je tista lepotička, ki hodi z mano žurat in ki je z mano ob posebnih priložnostih. Prava rdeča zame! Uporabila sem jo tudi pri TEM videzu.

Najljubše šminke

Mojih 5 naj, naj je tu. Katera ali katere so pa tvoje najljubše šminke? (Pravi in si pripravlja seznam za nakup, hihi 😉 )

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja