Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Poslikava nohtov: Valentinovo (sodelovanje z Katjo, Nail2Express)

Valentinovo je spet tu. In z njim valentinova poslikava nohtov, valentinovo ličenje, … Z veseljem in ponosom povem, da je današnja objava sodelovanje z meni eno zelo ljubo blogerko – Katjo, Nail2Express. Punco, ki ustvarja krasne manikire, punco, ki obvlada in punco, ki je nenazadnje tudi super oseba! Mlada mamica, ki najde čas tudi za nohte.

Poslikava nohtov: Valentinovo (Sodelovanje Nail2Express)

poslikava-nohtov-valentinovo-nail2express-anny-opi-essence

S partnerjem Valentinovega ne praznujema. In ne, nisem ena izmed tistih, ki bi cel čas razlagala, kako ničesar nočem, potem pa bila užaljena, ker nisem nič dobila. Na tej točki pa moram priznat, da čeprav se vsako leto znova zmeniva, da ne bova praznovala in obeleževala tega “praznika” se moj fant vsako leto spomni name z neko malenkostjo. In je ponavadi on tisti, ki ostane brez darila. (Pa se na srečo nič ne jezi!)

poslikava-nohtov-valentinovo-nail2express-anny-opi-essence
Na Valentinovo me vežejo takšni in drugačni lepi spomini, najbolj pa mi je ostalo v spominu eno, ko sem bila še v osnovni šoli. Nekje sem namreč prebrala, da se na Valentinovo obdaruje ljudi, ki jih imaš rad, torej tudi prijatelje, družino,… Ideja se mi je zdela super, zato sem za vsakega, ki se mi je zdelo, da mi je blizu pripravila darilce. Skupaj s čokoladico je vsak dobil ročno izdelano voščilnico z mislijo posebej zanj. Ne spomnim se, kako so darilca izgledala. Spomnim pa se veselja vseh, ki so jih prejeli. Še zmeraj rada obdarujem ljudi, sploh z darili, ki jih izdelam sama.
poslikava-nohtov-valentinovo-nail2express-anny-opi-essence
Nek neuraden simbol Valentinovega je rdeča vrtnica. Meni najmanj ljuba barva vrtnice. Tako klišejsko se mi zdi. Seveda sem je vesela, če jo prejmem, veselje pa bi bilo še večje, če bi bila vrtnica drugačne barve ali pa rožica sploh ne bi bila vrtnica. Čokolade, ki se ponavadi tudi podarja, se pa nikdar ne branim, sem pravi čokomanijak.
poslikava-nohtov-valentinovo-nail2express-anny-opi-essence

To so moje misli in spomini okoli Valentinovega. Vesela bom, če svoje misli, spomine ali razmišljanja o tem dnevu deliš z mano!

Xoxo, A.
2 komentarja

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja