Vse in še več o Beauty box Slovenija

Verjetno že veš, da imamo tudi v Sloveniji že nekaj časa svojo lepotno škatlico:

Beauty Box Slovenija

beauty box slovenija

Sama jo prejemam SKORAJ od samega začetka in v tem času se je pri meni nabralo 8 Beauty Box Slovenija škatlic. Po tolikšnjem času in takšni količini, je končno prišel čas, da vam povem, kako se meni zdijo, če se mi zdijo vredne svojega denarja in kako je vsak mesec, ko prejmem škatlico. Na koncu objave pa te čakajo tudi fotografije vseh dosedanjih škatlic.

KAJ JE BEAUTY BOX?

Beauty box ali lepotna škatlica je škatlica, ki vsak mesec poišče pot do tvojega nabiralnika in te razveseli z raznimi lepotnimi novostmi. Za vsega 15€ z vključeno poštnino ti vsak mesec obljubljajo vsaj 5 lepotnih izdelkov. Glede na videno so to lahko izdelki polne velikost ali testerji, izdelki za nego las, kože, ličila in laki za nohte. Da pa se ne veseliš samo lepotičenja, te vsak mesec v škatlici pričaka tudi lepa misel.

JE VREDNO SVOJEGA DENARJA?

Verjamem, da izdelki v Beauty Box Slovenija vsak mesec dosegajo ali pa celo presegajo njeno vrednost, ampak nikdar nisem bila pozorna in nisem računala. Boljše vprašanje se mi zdi, če je škatlica vredna nakupa oziroma ali prinaša uporabne izdelke? Seveda je to odvisno od tebe in tvojih potreb in to se spreminja iz meseca v mesec. V osnovi pa definitivno za svoj denar dobiš več.

ZAKAJ JE VŠEČ MENI?

beauty box slovenija

Vsakič, ko čakam na svojo BeautyBox Slovenija, sem totalno neučakana. Vsak tretji torek v mesecu ne gledam InstaStoryjev dokler ne pridem domov, da potem sama odprem škatlico in se zabavam ob ogledu novosti, ki sem jih prejela. Do zdaj še nisem bila razočarana, zmeraj je v škatlici vsaj en izdelek, ki me pritegne. Tako imam vsak tretji torek v mesecu en mini božič 😉

ŠKATLICE DO SEDAJ

December 2018
beautybox-slovenia-december-2018
Januar 2019
beautybox-slovenia-januar-2019
Februar 2019
beautybox-slovenia-februar-2019
Marec 2019
beautybox-slovenia-marec-2019
April 2019
beautybox-slovenia-april-2019
Maj 2019
beautybox-slovenia-maj-2019
Junij 2019
beautybox-slovenia-junij-2019
Julij 2019
beautybox-slovenia-julij-2019

Če povzamem, BeautyBox Slovenija ni nekaj, kar bi NUJNO potrebovala. Je pa vsak mesec fino darilo sama sebi, ko te razveseli paketek, v katerem ne veš točno, kaj je, veš pa, da so lepe stvari 😉 Plus, stane samo 15€ (poštnine NE!), če pa vzameš za dalj časa, pa celo še manj. Aja, skoraj sem pozabila, 'ta glavni' podatek: Svojo lepotno škatlico lahko naročiš TUKAJ!

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja