Catrice Crystallized Amethyst paleta senčil za oči

Catrice je ponovno tukaj z novo paletko za oči. V današnji objavi kraljuje Catrice Crystallized Amethyst paleta senčil za oči - 010 Raise up your voice. V njej se skriva 10 zanimivih odtenkov, kakšna pa je njena zgodba, pa si preberi v nadaljevanju 😉

Catrice Crystallized Amethyst paleta senčil za oči

Catrice Crystallized Amethyst paleta senčil za oči

#catricexcrystals! Kristali so nova velika stvar v svetu lepote! S svojimi različnimi karakteristikami kamni predstavljajo določeno moč – in tako jo tudi nova paleti senčil. Paleta, navdihnjena z ametistom, simbolizira notranjo moč, pogum in uspeh ter vas spodbuja, da ponotranjite svoj izgled. Vsaka paleta vsebuje deset zelo pigmentiranih, nežnih kovinskih in masleno mat odtenkov z močno barvno donosnostjo. 

Ametist je en meni ljubših kamnov, saj me njegova čudovita vijolična barva in videz kristala, vsakič znova začara. Pa paletka?

EMBALAŽA
Catrice Crystallized Amethyst paleta senčil za oči

Kartonasta embalaža se zapira z magnetom in že na prvi pogled je očitno od kje je črpana inspiracija zanjo. V notranjosti se skriva ogledalce in dobro zaščitenih 10 senčil za oči, vsako s svojim imenom. Kaj mislim z 'dobro zaščito'? V notranjosti je nad senčili prilepljena zaščitna folija, tako da boš zagotovo vedela, da je tvoja paletka nedotaknjena.

SENČILA (BARVE)

10 različnih barv. 10 čudovitih barv! Med sijočimi odtenki so tudi 3 mat senčila. Mat senčila so malenkost slabše pigmentirana, malo slabše se blendajo, ampak končna ocena vseh desetih skupaj je - uporabna paleta. Meni je najbolj všeč, ker so odtenki poimenovani, meni je to res zakon in mi daje videz, da so razmišljali in se potrudili za paleto!

POWER - mat rdeče rjava, edini topel odtenek v paleti. Spominja me na barvo opeke.

MOOD - noro pigmentirana metalik barva šampanjca. Uporabna tudi kot osvetljevalec, za tiste z nežno roko 😉

PROUD - metalik bakreno rjava. Še ena z oflično pigmentacijo in čudovitim videzom.

GOAL DIGGER - metalik zlata. Odlična pigmentacija, mehak nanos. Ena izmed top senčk te palete.

STRENGHT - barva sivke. Mat z srebrnimi bleščicami. Zelo zanimiv odtenek!

CRYSTAL - svetla metalik barva breskve. Malenkost slabše pigmentirana od prejšnjih metalik senčk. Nežna in čudovita, idealna za kotičke oči ali za osvetljevanje!

AMETHYST - zvezda palete, kar se barve tiče. Čudovita vijola barva, bolj 'nežno metalik', hodi že proti mat odtenku 😉

GREATEST ERA - mehka senčka, čudovit nanos. Mat sivo rjava, bolj na sivi strani.

VIBE - temno rjava mat lepotička, s hladnim podtonom.

COURAGE - metalik bež senčka. Tudi ta se lahko uporabi za osvetljevalec, z res nežno roko!

NOŠENJE

Senčke se na očeh obnašajo solidno, meni malenkost zlezejo v gubo, mat senčila pa zbledijo čez dan. Mat odtenke je definitivno težje nanašat, saj so slabše pigmentirani in jih je težje gradit do popolnega odtenka. Ob nanosu se kdaj ob nepazljivosti senčila tudi usipajo, ampak če seštejem vse pluse in minuse, mi je paletka všeč, odtenki so nosljivi in zanimivi, obstojnost pa dovolj dobra.

KONČNA OCENA

Jaz jo rada uporabljam, saj imam v eni paletki vse odtenke tako za lep dnevni videz kot tudi za bolj močan nočni videz. Dovolj majhna je, da je priročna, embalaža je dovolj trdna, da ni problemov s prenašanjem, a je hkrati tudi dovolj zanimiva za na poličko. Ker je v embalaži tudi ogledalce, si lahko naneseš ličila kjerkoli ali pa si po poti popraviš videz!

Moj najljubši odtenek je zagotovo Amethyst, saj je izredno zanimiv in poseben, ampak, iskreno, nosila ga ne bom dosti, saj imam raje zemeljske odtenke. Zato bi izpostavila tudi Mood odtenek, ki mi je res zelo lep in vsestransko uporaben!

Catrice Crystallized Amethyst paleta senčil za oči pa ima še sestrico - Quartz, kjer so pa (na prvi pogled) odtenki bolj na roza strani. Nisem je še uspela pogledati v trgovini, da bi primerjala odtenke, se mi pa zdi za moje potrebe Amethyst lepša.

Catrice Crystallized Amethyst paleta senčil za oči

Kaj praviš, je Catrice Crystallized Amethyst paleta senčil za oči po tvojem okusu? Ali bi raje izbrala Quartz? Imaš rada Catrice znamko? Meni ima Catrice kar nekaj dobrih in ogromno solidnih izdelkov in rada prečekiram stojalo!

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja