Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Oriflame The one 5-in-1 Wonderlash XXL maskara

READ THIS POST IN ENGLISH

Oriflame je pred časom svojim maskaram dodal novo kraljico dolgih trepalnic -Oriflame The one 5-in-1 Wonderlash XXL maskaro- in, glede na moje navdušenje nad njihovimi maskarami (o moji najljubši si preberi TUKAJ), sem tudi to morala preizkusiti! Pa me je tudi ta navdušila ali me je tokrat pustila hladno?

Oriflame The one 5-in-1 Wonderlash XXL maskara
Oriflame vas vabi, da svoj najljubši 5-v-1 videz trepalnic povzdignete na novo raven z The ONE Wonderlash XXLmaskaro. Odkrijte moč ekskluzivne Oriflamove krtačke s patentirano Dual Core tehnologijo. V kombinaciji z WonderLash formulo poskrbi za pet učinkov in izjemen volumen.
Čvrsto notranje jedro krtačke in mehke, goste ščetine delujejo vzajemno, da vaše trepalnice oskrbijo s Pro Lash formulo s kokosovim oljem, ustvarijo za 49 %˙° več volumna ter poskrbijo za izjemno privihanost* in dolžino trepalnic*
° Klinično preizkušeno
* Preizkušeno s pomočjo uporabnic
Oriflame The one 5-in-1 Wonderlash XXL maskara

KRTAČKA

Krtačka je trda in malenkost zavita. Z njo se da lepo delat in narejena je tako, da lepo ujame vse trepalnice in jih obarva. Ni moteče trda in ne boli. Ščetine so lepo razporejene in sama sem z njo zadovoljna. Je pa Oriflame 5 in 1 Wonderlash xxl maskara ena izmed maskar pri kateri se redkokdaj zgodi, da sem črna okoli oči po nanosu. Ne povzroča panda efekta in to mi je res všeč! Tudi grudic in ostankov maskare ni, tako da velik plus tukaj!

Oriflame The one 5-in-1 Wonderlash XXL maskara

UČINEK Oriflame The one 5-in-1 Wonderlash XXL maskare

Trepalnice so po nanosu lepo ločene in podaljšane. Je resnično črno črna in je naravnost odlična za vsak dan za vse, ki si želite poudarjenih, vendar ne pretirano izgledajočih trepalnic. Meni najljubši efekt te maskare so dolge, črne trepalnice, ki niso pajkaste ali zlepljene, brez grudic in koščkov. Doda tudi malenkost volumna.

Oriflame The one 5-in-1 Wonderlash XXL maskara

NOŠENJE

Občutek je super, trepalnic ne obteži in se je sploh ne čuti. Obstojnost je okej, ne preživi pa drgnjenja oči ali česa podobnega. Tudi jok bi bil prevelik zalogaj zanjo. Če pa trepalnice in oči pustiš pri miru, pa brez težav zdrži cel dan, brez črnih, panda oči. Odstranjevanje je enostavno in gre lepo dol, kar je, vsaj zame, velik plus.
Oriflame The one 5-in-1 Wonderlash XXL maskara

Zakaj Oriflame The one 5-in-1 Wonderlash XXL maskara ni moja najljubša?

Še zmeraj na prvo mesto postavljam Oriflame Colourbox maskaro, ki je res postavila visoke kriterije. In čeprav Oriflame The one 5-in-1 Wonderlash XXL v večini točk ne zaostaja kaj dosti za njo, je še zmeraj par malenkosti, ki jo naredijo boljšo. V prvi vrsti je dejstvo, da se za enak efekt z Wonderlash maskaro moram bolj potruditi kot pri Colourbox-ovi. Potrebna je večja natančnost in več potegov. Ampak še zdaleč Oriflame 5 in 1 Wonderlash xxl maskara ni slaba maskara in mi je za vsak dan skoraj ljubša, saj čez dan ne potrebujem zelo izrazitih trepalnic.

Oriflame The one 5-in-1 Wonderlash XXL maskara

Katera pa je tvoja najljubša maskara? Poznaš Oriflamove?

Xoxo, A.
**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja