Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Najljubše 2019: Nega kože in las

Tako, danes pa še nega kože in las. Pišem še zadnjo objavo o najljubših izdelkih leta 2019. Gledati tako nazaj je v bistvu zelo zanimivo. Kot pri obeh objavah poprej sem se tudi tokrat osredotočila na izdelke, ki sem jih ocenila v letu 2019. Kateri pa so tisti izdelki, ki so zaznamovali moje leto 2019 kar se nege kože in las tiče?

Najljubši 2019: Nega kože in las

Nega kože je najpomembnejša stvar. 100 ličil ne more prikriti slabe nege. In zato sem jaz v letu 2019 resnično velik poudarek dala na ta del moje lepotne rutine. In iskreno lahko priznam, da se je moja koža v tem letu noro izboljšala. Seveda tudi s pomočjo kar nekaj izdelkov, ki pa vsi niso zajeti. Pri laseh pa… V celem letu je samo en izdelek naredil takšno spremembo na laseh, da si zasluži biti na seznamu najljubših. Pa si jih oglejmo skupaj!

Glina.si Grey glinena maska za obraz (glina.si)

Izdelek, ki sem mu zvesta že kar nekaj časa. Res jo rada uporabljam, čeprav kot masko za obraz redkeje. Najraje jo uporabljam točkovno – zvečer jo nanesem na vse tiste velike mozolje, ki mi grejo na živce. In praviloma jih zjutraj praktično več ni. Kot maska za obraz je pa tako ali tako super! 😉 Več o njej in mojih načinom uporabe pa TUKAJ.

Oriflame Love Nature linija nege za obraz

Ti izdelki za nego obraza so me spremljali skozi praktično celotno leto. Od Tajske dalje sem prisegala na njih. No, sedaj v zimskih mesecih mi je krema za obraz žal premalo hranilna, ampak čez poletje je bila pa odlična! Kremo za okoli oči uporabljam še zdaj, gel za umivanje obraza sem porabila, najbolj pri srcu pa mi je olje čajevca. Ko ima moja koža resnično problematične dneve, ga zmešam z glineno masko (ja, točno tisto zgoraj opisano) in si s tega naredim masko. Vrhunsko! Več o vseh izdelkih in celotni negi pa TUKAJ.

Herbio Mandljeva kopel

Verjetno že veš, da obožujem vroče kopeli. In še lepše je, če ob tem diši celotna kopalnica. Herbio Mandljeva kopel me vsakič znova ponese v drug svet in resnično jo obožujem! Odkar jo imam, je v vroči kopeli ravno ta vonj. Pa še super je do moje kože. Zeliščna, naravna, slovenska, kaj bi si človek še sploh lahko želel! Rada jo imam, ker je koža, ko pridem iz kopeli mehka in zadovoljna. Več o tejle super zadevi pa TUKAJ.

Bulgarian Rose Karlovo Rose &Joghurt maska za lase (Lepotna polička)

Pa smo prišli še do zadnjega izdelka v tej kategoriji. Čudovita, enkratna, resnično moja najljubša maska za lase Bulgarian Rose Karlovo Rose&Joghurt. Vsakič znova, ko jo uporabim, me preseneti, kako mehke lase imam po uporabi. Seveda je ne uporabljam pri vsakem pranju las, zadnje čase jo uporabim le po potrebi, torej, ko ugotovim, da moji lasje niso več tako mehki in sijoči. Ponavadi jo uporabim pred pranjem lase, imam tako boljši občutek 😉 Uporabljam jo že dolgo, dolgo (če se spominjaš, je na lestvico najljubših prišla tudi LANI) in mislim, da ji bom kar ostala zvesta. Ker je enostavno superca! Več o njej pa si lahko prebereš TUKAJ.

Tako. To so moji najljubši izdelki leta 2019, ko govorimo o negi kože in las. Našteti so po naključnem vrstnem redu. Prav vsakega imam zelo rada in jih z veseljem uporabljam!

Me pa resnično zanima, kaj mi bo prineslo leto 2020. Kateri izdelki bodo dosegli status najljubših v prihajajočem letu? Kateri pa so v 2019 navdušili tebe? Imaš svojega favorita ali pa je teh več in se ne moreš odločiti samo za enega? A si preizkusila katerega od mojih favoritov? Ali pa so vsi še zmeraj popolne neznanke? Če si katerega preizkusila, kako ti je bil všeč?

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja