Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Ko te začara glinena maska za obraz (glina.si)

Eden izmed najljubših izdelkov, ki jih resnično obožujem, je maska za obraz. Danes pa predstavljam eno še posebej zanimivo. Verjamem, da si že slišala o pozitivnih lastnostih gline. Jaz jo obožujem! Glina je res ena takšna super stvar in res smo lahko srečni, da je na voljo takšna super znamka, ki ima v svoji ponudbi res zanimive izdelke in je za povrhu vsega še slovenska:

Clay Ritual in Glina.Si

glinasi-clay-ritual-glinena-maska-za-obraz-grey

Moj absolutno najljubši izdelek? Maska za obraz – Glinena maska za obraz Gray (Glina.si)

Maska za obraz Gray je ena izmed tistih izdelkov, ki so zmeraj v moji kozmetični zbirki. Namenjena je čiščenju in vzpostavitvi ponovnega ravnovesja v koži in jaz jo naravnost obožujem. Maska je v suhi obliki, kot prah in je fino, fino zmleta. Ko jo želim uporabit, željeno količino enostavno zmešam z vodo in že imam pripravljeno obliko za nanos! Okej, malo več pacanja kot drugače, ampak pomoje je vredno!

glinasi-clay-ritual-glinena-maska-za-obraz-grey

UPORABA

Uporabljam jo na dva različna načina:

  • kot masko za obraz, torej jo nanesem na cel obraz in pustim. Pomembno je, da nikdar ne pustim, da se posuši do konca, ampak jo vmes znova in znova vlažim, lahko z navadno vodo, še raje pa s kakšnim hidrolatom ali rožno vodo. Zakaj? Ker glina veže maščobe in toksine iz kože samo, dokler ni popolnoma suha. Pomembno je tudi, da jo po maksimalno 15 minutah odstranim. Po uporabi pa kožo dobro negujem z odličnimi vlažilnimi sredstvi.
  • točkovno, kot ‘sušilec mozoljev’. Zvečer najprej kožo umijem in nanesem celotno nego. Preden grem spat pa s palčko za ušesa na mozolje nanesem masko za obraz. Pustim učinkovati čez noč in zvečer je mozolj posušen. To je moj najljubši način uporabe! (In, ja, vem, da sem zgoraj pisala, da je maksimum 15minut, ampak ta način se meni res odlično obrestuje!)

glinasi-clay-ritual-glinena-maska-za-obraz-grey

GlinaSi Clay Ritual glinena maska za obraz Gray je resnično izdelek, brez katerega si jaz več domače kozmetične zbirke ne predstavljam. Je ena izmed redkih mask, po kateri posegam zmeraj znova in znova. Meni je res všeč, prepričana pa sem, da bo všeč tudi tebi! Kje jo lahko kupiš? TUKAJ, več o glini in njenih magičnih lastnostih pa si preberu tu.

glinasi-clay-ritual-glinena-maska-za-obraz-grey

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja