6 nujnih izdelkov za lepše šolsko leto

Šolsko leto se je skoraj, skoraj začelo. Danes si bomo skupaj pogledale, kateri izdelki ne smejo manjkati v obvezni opremi vsake lepotne navdušenke. Če je v tebi vsaj malo fashioniste in bjuti navdušenke, potem te vabim, da skupaj z mano odkriješ lepotne in modne izdelke tega šolskega leta. POZOR! Tokrat ne govorim o ličilih, temveč o izdelkih, ki ti bodo pomagali, da boš lepa tudi brez ličil!

Da bo novo šolsko leto lepše...

izdelki-za-solsko-leto-bulgarian-rose-karlovo-lepotna-policka
Lep nahrbtnik

Nujen za vse fashioniste. Nekam je pač treba dati vse zvezke, peresnico in vse ostale nujno potrebne šolske izdelke. Kakšnega potrebuješ ti? Izbira je že samo v Sloveniji ogromna, če pa pogledaš še izven naših mej, pa je že skoraj problem izbrat. Itak pa ne bo nič narobe, če jih boš imela veš. Sej veš, da lažje kombiniraš z outfiti 😉

Lušna peresnica

Če si vsaj malo kot jaz, potem imaš enih 100 različnih barvnih kulic. Da so zapiski lepi, urejeni in pisani 😉 No, te kulice je potrebno nekam tudi 'skriti'. Poišči lušno peresnico, da bodo pisala stilsko pospravljena. Meni so ljubše večje, na zadrgo, itak pa je (SPET! 😛 ) izbira samo na tebi. Izberi pa takšno, ki jo boš imela z veseljem na mizi, pazi pa tudi, da izbereš takšno, kjer se umazanija ne bo hitro poznala ali pa jo boš lahko oprala. Da bo šolsko leto super, učenje pa uspešno!

Flaška za vodo
izdelki-za-solsko-leto-bulgarian-rose-karlovo-lepotna-policka

Obvezna oprema, da boš čez dan spila dovolj vode in hkrati vseeno bila prijazna do okolja. Steklena ali ne, izbira je tvoja. Samo da zadrži dovolj vode in da ti je všeč! Moja je Equa, veliko prednost pa vidim v dejstvu, da lahko v njo natočim 800ml vode. Tako je voda zmeraj s tabo in lahko poskrbiš za dobro hidracijo telesa. Tako boš poskrbela tudi za lepši videz svoje kože in za boljše počutje!

Balzam za ustnice
izdelki-za-solsko-leto-bulgarian-rose-karlovo-lepotna-policka

Kar se mene tiče, je balzam za ustnice obvezna oprema povsod, ne samo v šoli! Nega ustnic je noro pomembna, sploh, ko se bodo začeli hladnejši dnevi. Če za ustnice ne skrbiš, lahko hitro postanejo tudi boleče, zagotovo pa bo nošnja šminke pri nenegovanih ustnicah izgleda slabše, če ne celo bila nemogoča.

Moja top izbira balzama za ustnice je Bulgarian Rose Karlovo balzam za ustnice Rose Original, ki vsebuje naravno rožno vodo in olje vrtnice, ima tako lep, nežen vonj, ustnicam pa da rahel sijaj. Z njim sem res zadovoljna, saj so moje ustnice nežne, navlažene in pripravljene na šminko. Velik plus je tudi ugodna cena - stane namreč vsega 2,50€!

Dišeča krema za roke
izdelki-za-solsko-leto-bulgarian-rose-karlovo-lepotna-policka

Obvezna oprema zame je tudi krema za roke! Jaz imam kreme za roke povsod - v vsaki torbici je ena, ena je v službi, ena pri televiziji, v kopalnici,... Mislim, da imam tudi v vsakem avtu po eno. Pač, obvezna oprema. Nega rok se mi namreč zdi res res pomembna, saj so roke zame ogledalo človeka.

Zadnje čase večinoma s sabo nosim (in jo zmeraj uporabljam) Bulgarian Rose Karlovo kremo za roke Lavender&Honey, ki v prvi vrsti božansko diši in ki moje dlani res neguje in hrani! Diši po sivki in medu, kot že ime pove. Se res hitro vpije in neguje kožo. Vsebuje namreč kakavovo olje in vitamin E, ki sta namenjena negi. Odkar jo (redno) uporabljam, sem se poslovila od suhih dlani.

Potovalna krtača
izdelki-za-solsko-leto-bulgarian-rose-karlovo-lepotna-policka

Jaz sem zmeraj TAKOJ razkuštrana, zato je fino, če imam lahko zraven nekaj, da se počešem. Ponavadi češem samo zgornji del las, pri glavi, kjer sem najbolj razmršena, konice pa pustim, da se zvijajo po svoje. Odkar imam Ikoo potovalno krtačo, je edina, ki jo nosim s sabo kamorkoli. Majhna, priročna, nežna do las, lepo razčeše in ne cuka. Obvezna oprema 😉

Razkužilo za roke
izdelki-za-solsko-leto-bulgarian-rose-karlovo-lepotna-policka

Okej, tole je pa od vseh do zdaj napisanih, najbolj osebna preferenca. Skoraj nikamor več ne grem brez razkužila za roke! Že ko pomislim, koliko ljudi je prijelo ograjo, ki se je pravkar držim jaz, da o raznih kljukah in podobno ne govorimo, je razkužilo za roke nujna stvar! Ker vedno pač nisi v situaciji, ko si lahko roke brez problema umiješ!

Tudi tukaj imam, seveda, svojega favorita - Bulgarian Rose Karlovo gel za suho umivanje rok Rose. Prva njegova prednost pred ostalimi podobnimi izdelki je zagotovo vonj! Diši namreč po vrtnicah in kolikor toliko uspešno skrije vonj razkužila. Kože ne izsuši, imam pa po uporabi resnično boljši in bolj čist občutek!

izdelki-za-solsko-leto-bulgarian-rose-karlovo-lepotna-policka

Želim ti uspešno in srečno šolsko leto, me pa zanima, brez katerih izdelkov pa ti ne moreš! Se je kateri iz mojega seznama znašel tudi na tvojem?
P.S.: Pri Lepotni polički, ki v Sloveniji prodaja znamko Bulgarian Rose Karlovo so ti ponudili tudi kodo za popust: SEPTEMBER, ki ti prinese 10% popust pri nakupu, za nakup klikni TUKAJ <3

Xoxo, A.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja