Pohvali osebo v ogledalu

Vsaka (in vsak) od nas ima trenutke, ko se v svoji koži ne počuti najbolje. In pridejo dnevi, ko je pogled v ogledalo nekaj, čemur se želiš na vsak način izognit. In današnji dan je namenjen prav vsem. Je en poseben dan, ki nas želi vzpodbuditi in naučiti, da se moramo imeti radi. Kaj je danes za en dan?

compliment-your-mirror-day

Vidiš, komplimenti niso samo za ljudi okoli tebe, so tudi zate. V bistvu bi morali biti na prvem mestu zate!

Kako se ga udeležiš?

Najprej v roke vzemi ogledalo (ali pa se postavi pred ogledalo, kar ti je pač ljubše). Si? Zdaj pa trikrat globoko vdihni in ogledalu (ter podobi v njej) izreci kompliment. Tri, štirii, si? Zdaj se pa nasmehni. In udeležba je opravljena!

Zakaj je današnji dan tako pomemben?

Vsak dan, vsak trenutek nas iz vseh strani bombardirajo takšne in drugačne lepe, popolne podobe. In ob tem vsaka hitro pozabi, da je tudi sama enostavno - LEPA. Vsaka mala "lepotna napaka" je del tebe, je tvoja popolnost. To si ti in imej se rada takšno kot si! Kar pa je še bolj pomembno, ne pozabit, da ne samo, da si lepa, si tudi močna, neustrašna ženska, tvoja prava lepota se skriva v tebi.
compliment-your-mirror-day

Če si se na današnji dan udeležila njegovega praznovanja, naj ti bo to vaja. Vaja za vsak dan v življenju. Ko greš mimo ogledala, se spomni, se nasmehi in si izreci kompliment, naj bo še tako majhen, je vreden! Tudi ko se ti zelo mudi, naj te pogled v ogledalo spomni, kdo si, naj te spomni, da si lepa, močna, da si super! Naj bo vsak tvoj dan "Compliment your mirror" dan 😉

 Xoxo, A.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 comment