Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

It’s a… (razkritje spola)

Končno je napočil čas, da tudi uradno povem, kdo se skriva v mojem trebuščku. Na pomoč pri razkritju mi je priskočila Vesna, ki ustvarja krasne izdelke – Z Vesno podpisano. Čas je za razkritje spola!

Razkritje spola – Ajda in Jan

just-ajda-nosečnost-razkritje-spola

Od nekdaj sem govorila, da jaz pa ne bom želela vedet, kakšnega spola je dojenček v meni. Potem pa…sem zanosila. Ko mi je ginekolog predstavljal možnosti, testiranja in potek, je seveda bilo neizbežno vprašanje – a želite izvedet tudi spol? Uf. Mene je ustavilo. Bila sem v ogromni, ogromni dilemi, kaj zdaj. A hočem vedet? Radovednost me je ‘matrala’, hkrati pa sem razmišljala o tistem mojem ‘ne bom želela vedet’.

just-ajda-nosečnost-razkritje-spola

Potem pa je prišla naročilnica za Nifty in… sem rekla JA!! No, takrat me še ni čisto ‘zadelo’, da bom resnično izvedela spol. Izkazalo pa se je, da tega sploh ne bi potrebovala. Prišla je nuhalna in vprašanje ginekologa, če želiva vedet spol. Jan je gledal ekran, jaz ginekologa in sem samo prikimala. Potem pa pogledala na ekran in ugotovila, kar je bilo res očitno!

Naš mini je fantek!

Naše dete ni prav nič sramežljivo in že na nuhalni je ponosno pokazal, kaj se skriva med nogami. Za spomin sem dobila celo slikico. 😉
No, še zmeraj bi se lahko zmotili. Baje. Ampak je naslednji dan prišel še Nifty izvid in ni bilo več dilem, deček je. To je potrdil tudi dr na morfologiji, ‘za ziher’. In tako pričakujemo fanta.

Razkritje spola – Vsi ostali

just-ajda-nosečnost-razkritje-spola

Kako pa sma povedala ostalim? No, prijateljem in znancem sva povedala kar ob tem, ko sva povedala, da se najina družina širi. Za objavo na socialnih omrežjih pa sem želela nekaj posebnega in tukaj mi je na pomoč priskočila Vesna, ki ustvarja pod imenom Podpisano z Vesno. Poslala mi je krasno kartico za podrgnit, pod katero se skriva spol.

In zdaj ponosno razglašava, da izve ‘cel svet’, septembra se nama pridruži pubec. Pubec, ki (zaenkrat) še nima imena. Ker fantovska imena… uf, problem. Za punčko imava izbranih nekaj imen, za fantka pa sva čisto v temi. Prav, ne veva… No, do septembra bova že ugotovila, kakšno ime bo nosil, sem prepričana!

just-ajda-nosečnost-razkritje-spola

Imaš ti kak predlog za lepo fantovsko ime, ki paše k meni in Janu? 😉

just-ajda-nosečnost-razkritje-spola

Xoxo, A.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja