Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Nivea vlažilni mousse za zaščito obraza SPF 50

READ THIS POST IN ENGLISH
Poletje je tu. In veš, kdo hodi z roko v roki z njim? Sonce. Obožujem sonce, že od nekdaj je poletje moj letni čas. Ko lahko brezskrbno nastavljam svoj obraz soncu, ki me boža po licih in skrbi, da me ne zebe. Vsako leto bolj pa se zavedam, da je sonce lahko tudi nevarno. In da je potrebno kožo zaščititi pred njim, sploh tisto na obrazu, ki je, vsaj pri meni, bolj občutljiva in, seveda, bolj na udaru. Kreme za sončenje so se mi zmeraj zdele težke, neprimerne za obraz in uporabljala sem jih res samo na morju. Sploh, ker je moja koža občutljiva, in so mi hitro zabasale pore, mozolji pa so se prikukali na plano. To ravno ni tisto, kar bi si želela, kajne? Letos pa sem se odločila dati sončnim kremam priložnost. In, uau, lepše kože še nisem imela. K temu dejstvu absolutno pripomore moja trenutna negovalna rutina, ampak o tej kdaj drugič. In katera krema me vsako dnevno spremlja in se bori proti sončnim žarkom?
NIVEA VLAŽILNI MOUSSE SPF 50
nivea-moisture-mousse-foam-sun-cream
Torej, ni krema, haha. Pena je! Kar pomeni, da jo je potrebno pred uporabo pretresti. Pomeni tudi, da ob iztisku naraste, zato zagotovo priporočam pazljivost pri doziranju. Na začetku sem jo že skoraj odpisala, saj je prvih parkrat, ne glede na to, koliko sem jo tresla, ven prišla pena v bolj tekoči obliki, z rumeno tekočino. Ampak potem je to izginilo in sedaj ob pritisku ven pride lepa, bela pena.
nivea-moisture-mousse-foam-sun-cream

Pena se lepo vpije, pusti mogoče malenkost občutka sončne kreme, ampak meni je to všeč, saj za to nimam suhega obraza in kože. Nisem najbolj prepričana, kako bi se obnesla na mastni koži, vendar imam za njo veliko upanja. Zakaj? Ker mi ne maši por, sploh! In ker ne povzroča mastnega obraza. In ker je super tudi za pod ličila. nivea-moisture-mousse-foam-sun-creamDiši po sončni kremi. In poletju. Občutek na koži je res prijeten. Vsako jutro se veselim ponovne uporabe, ker kožo ne samo zaščitim pred škodljivimi sončnimi žarki, ampak jo tudi negujem. Pa ti? Ali uporabljaš kremo z zaščito pred soncem vsak dan ali samo na morju? Katera pa je tvoja naj kremica?

Xoxo, A.
**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**
 
3 komentarji

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja