Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Pomladni nohti

Končno so moji nohti ponovno dovolj lepi in se ne lomijo več, da jih lahko pokažem. Glede na vreme okoli nas, na temperature in na moje počutje, so danes tukaj zate pomladni nohti. Izbrala sem roza barvo, saj me je nekaj vleklo k njej. Kako sem jih pa okrasila pa si oglej v nadaljevanju!

Pomladni nohti

pomladni-nohti-ingrid-cosmetics-017-lak-za-nohte-lepotna-policka

Ingrid cosmetics 017 lak za nohte

pomladni-nohti-ingrid-cosmetics-017-lak-za-nohte-lepotna-policka

Za osnovo sem si izbrala Ingrid Cosmetics lak za nohte v odtenku 017. Čudovita rožnata barva, polnoprekrivna v dveh slojih in s čudovitim sijajem! Ingrid cosmetics laki za nohte so mi res zelo pri srcu, saj se hitro sušijo. Ta mi je še posebej pri srcu, saj je resnično čudovita pomladna barva! Kremasta, sijoča in čudovito izgleda na nohtih.

Poslikava
pomladni-nohti-ingrid-cosmetics-017-lak-za-nohte-lepotna-policka

Že dolgo nisem ustvarjala na nohtih in res mi je manjkalo to! Tokrat sem izbrala tehniko štempljanja in za motiv izbrala plato BP-L084 iz spletne trgovine Born Pretty Store. Da pa zadeve še malo ‘zakompliciram’, pa sem se odločila, da na nohtih z gobico najprej ustvarim gradient in tudi štempljam v teh dveh barvah, le obrnjeno.

pomladni-nohti-bornprettystore-bp-l084

Moja druga barvna izbira je Ingrid Cosmetics lak za nohte v odtenku 522, o katerem sem že govorila TUKAJ in še zmeraj ga neizmerno rada uporabljam. Čudovit nežno roza nude lak, ki se poda vsaki priložnosti in je obenem nevtralen, a čudovit in opazen!

KAJ MORAŠ PAZIT?
pomladni-nohti-ingrid-cosmetics-017-lak-za-nohte-lepotna-policka

Ko se lotiš gradienta, moraš pazit na nekaj stvari. Prva stvar, na katero moraš pazit, je obnohtna kožica. Seveda ni nujno, da jo zaščitiš, bo ti pa pri odstranjevanju nastale packarije to v neizmerno pomoč. Jaz za takšne zadeve najraje uporabim lateks za obnohtno kožico (moj je, ponovno, iz spletne trgovine Born Pretty Store), lahko pa uporabiš tudi navadno mekol lepilo, edino malo večja previdnost je potrebna.
Gobica, ki jo izbereš za ustvarjanje gradienta načeloma ni tako pomembna, pazi le, da je čista, pomaga pa tudi, da si jo razrežeš na prave kose.

pomladni-nohti-ingrid-cosmetics-017-lak-za-nohte-lepotna-policka

Pri štempljanju pa pazi, da uporabljaš kvalitetne plate, ki so dovolj globo vrezane, da uporabljaš lake za nohte, primerne za štempljanje in – izdelek, ki je štempljanje zame spremenil popolna – res, res, res priporočam, da uporabiš silikonsko gobico. Prva njena prednost – prozorna je in zato vidiš, kaj delaš, kam nastaviš štempiljko na noht. Je tudi bolj mehka in zaradi tega se z njo lažje dela. Odkar sem jo prvič preizkusila, je moja stalnica!

pomladni-nohti-ingrid-cosmetics-maxi-shine-nadlak

Da pa poslikava dalj ostane, pa je pomemben tudi dober nadlak! Jaz že nekaj časa uporabljam samo enega – Ingrid cosmetics Maxi Shine nadlak. Noro se sveti, hitro se posuši in kar je najpomembnejše – lak za nohte in manikiro pod njim ščiti pred zunanjim svetom. Seveda ne premaga vsega, ampak premaga pa ogromno. (nasvet: če kaj režeš, pazi, da ne režeš zraven tudi nohta, hihi!)

pomladni-nohti-ingrid-cosmetics-sos-8v1-utrjevalec-za-nohte

Kaj naj rečem, ustvarjanje na nohtih je moja velika ljubezen in res sem že pogrešala to ustvarjanje. Žal pa so moji nohti vmes imeli svoje slabe trenutke in so se lomili, neprestano sem jih morala krajšat in resnično nisem bila zadovoljna z njimi. Zdaj so ponovno lepi, čeprav še niso zelo dolgi. K temu je ponovno pripomogel moj Kolagen shot in pa nova sila v moji zbirki – Ingrid cosmetics S.O.S. 8v1 utrjevalec za nohte. Dokler so bili moji nohti ubogi, sem ga uporabljala samega, brez barvnega laka, zdaj, ko pa si to lahko privoščim, pa ga uporabljam kot podlak.

pomladni-nohti-ingrid-cosmetics-017-lak-za-nohte-lepotna-policka

Ti je všeč moja ‘umetnina’? Okej, ne zasluži si ravno tega imena, ampak jaz sem tako ponosna nase in totalno vesela, da sem si ponovno lahko vzela čas in da imam končno NEKAJ na nohtih. Ker laki za nohte so res moje veselje in poslikave moja ljubezen. Končno sem se ji spet lahko malo posvetila.

Xoxo, A.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja