Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Essence Bye Bye Panda eyes! tubing maskara

Če me spremljaš na Instagramu, potem veš, da sem pred kratkim začela z novim preizkusom – tokrat je na testu tubing maskara Essence Bye bye Panda eyes!. Zmeraj rada preizkušam nova ličila in ko sem slišala, da je ta maskara tubing maskara, sem vedela, da ji moram dati priložnost za test.

Kaj je ‘tubing maskara’?

Tubing maskara je posebna vrsta maskar. Naredi namreč poseben ovoj okoli tvojih trepalnic (neke vrste tubice, od tod tudi ime), zaradi česar se naj te maskare ne bi razmazale, packale, svaljkale, itd. Imajo pa še eno odlično lastnost – odstranjevanje je izjemno preprosto, dovolj bi naj bila že topla voda in vata in gre vse lepo dol. Uradno naj bi bilo to edina stvar, ki jo premakne s trepalnic.

Essence Bye bye Panda eyes! tubing maskara

essence-bye-bye-panda-eyes-tubing-maskara

Ker to maskaro oglašujejo kot tubing maskaro, sem jo testirala predvsem iz tega področja, torej ali dostavi, kar ime obljublja? Je dolgoobstojna in ji pot in dolgi dnevi ne pridejo do živega? Je res dovolj samo topla voda, da jo odstranim? Kako se obnaša v ‘ekstremnih’ razmerah? Preživi jok, šport, …? To so bila moja vprašanja ob začetku testiranja, seveda pa mi je bilo pomembno tudi, kak efekt naredi na trepalnicah, saj imam rada dolge in opazne trepalnice.

Embalaža
essence-bye-bye-panda-eyes-tubing-maskara

Embalaža je zanimiva. Malenkost otroška, če mene vprašaš, mi je pa všeč oblika – na koncih je namreč širša kot na sredini. Lepo mi sede v roko in ko jo uporabljam, jo brez problemov držim. Všeč mi je tudi, ker ko jo postavim na mizo, stoji.

Ščetka

Presenetilo me je, da ščetka NI silikonska, ampak navadna ščetinasta. Ščetine so gosto in enakomerno razporejene. Ščetka se mi zdi malenkost širša in je dokaj dolga. Z njo je zelo lahko delat in brez problema si namažem trepalnice. Pri tej maskari celo nisem tako hudo zapocana okoli oči, ko si jo namažem.

Efekt
essence-bye-bye-panda-eyes-tubing-maskara-efekt

Essence Bye bye Panda eyes tubing maskara ima lep efekt. Trepalnice lepo loči, jih malenkost podaljša in jim doda volumen. Ne naredi UAU efekta, je pa čisto okej videz za vsak dan. Jaz je sicer za kakšne močne videze ne bi uporabljala, saj se mi zdi, da trepalnic ne poudari dovolj, za vsakodneven, nežen videz pa je zagotovo čisto primerna. Barva je resnično črno črna, kar ji štejem v plus.

Je res tubing maskara?
essence-bye-bye-panda-eyes-tubing-maskara

Največje vprašanje te objave je, seveda, če se Essence Bye bye Panda eyes resnično obnaša kot tubing maskara. Če naredi ‘tube’ okoli trepalnic, ne vem, lahko pa povem, kako se obnese čez dan. Po celem dnevu je ostala na trepalnicah kot pribita, tudi, če me je vmes veter pripravil do solz. Nekega velikega drgnjena oči ne preživi, ampak če si previdna, je to to.
Zdaj pa do vprašanja dneva – ODSTRANJEVANJE
Jaaaaa, odstranjuje se samo s toplo vodo. Topla voda, vatica ali brisačka in to je to. Pa gre dol!

essence-bye-bye-panda-eyes-tubing-maskara
Končna ocena

Za okoli 4€ je to čisto okej maskara, ki jo priporočam v test vsem, ki imate mastne veke in se borite s panda efektom. Če se ti vse maskare začnejo pacat po nekaj urah, če si ob koncu dneva cela črna okoli oči, če imaš problem z mastno kožo,… potem jo preizkusi! Zavedaj pa se, da ne bo UAU trepalnic, ki bi izgledale umetno. Jaz jo bom uporabljala ob dnevih, ko mi ni do preveč opaznih trepalnic.

essence-bye-bye-panda-eyes-tubing-maskara

Mi je pa zelo, zelo všeč enostavno odstranjevanje in že zaradi te lastnosti si zasluži mesto pri meni. Ker ni ga čez enostavno odstranjevanje s toplo vodo. In potem zjutraj celo nisem črna okoli oči! Kar je za mene velika prednost! Jaz ti priporočam, da probaj. Ker na koncu dneva – tudi, če jo kupiš pa ti ni všeč, ne boš izgubila veliko denarja 😉

Xoxo, A.

P.S.: Če si želiš ogledat tudi druge Essence izdelke, ki sem jih ocenila do sedaj, klikni TUKAJ.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja