Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Essence Perfect shine šminka za ustnice 05 Perfect plan

Poletje je minilo v znamenju naravnih ustnic. Vsaj zame. Praktično edina stvar, ki so jo moje ustnice nosile, je bil balzam za ustnice (OB-O-ŽU-JEM tega – Lepotna Polička Bulgarian Rose Karlovo Rose Original balzam za ustnice), zdaj pa je končno spet tudi mene poneslo v ‘šminkarske vode’. Essence Perfect shine šminka za ustnice 05 je ena izmed prvih, ki me je premamila. Zakaj? Vse izveš v objavi!

Essence Perfect Shine šminka za ustnice

essence-perfect-shine-šminka-za-ustnice-05

EMBALAŽA

Embalaža je plastična, vendar kovinskega videza. Barva embalaže je čudovita, rose gold metalik. Šminka je po izgledu nekje med otroško in odraslo 😉 Zapira se trdo, na klik, šminka sama pa je na navoj. Meni je tudi všeč dejstvo, da se na embalaži prstni odtisi ne poznajo, kar se sicer pri takšnih metalik svetlečih embalažah kaj rado zgodi. Navoj zelo lepo deluje in z njim nimam problemov. Šminka v notranjosti ni klasične ‘bullet’ oblike. V bistvu je ravna, okrogla, dokaj ozka in na vrhu ravno odrezana z prirezanimi robovi.

BARVA

essence-perfect-shine-šminka-za-ustnice-05

Odtenkov v tej kolekciji je 6, jaz imam odtenek 05 Perfect plan. Ta odtenek je en tak lep jesenski odtenek, rjavo rdeč. Mene spominja na temnejšo barvo opeke. Kot že samo ime pove to niso mat, temveč kremne šminke in mene to ne moti. Ne vsebuje bleščic ali šimerja.

NANOS

Šminka se maže kot maslo. Res je zelo lepo mazljiva in resnično že v enem potegu da željeno barvo. Edini problem, ki ga jaz vidim pri nanosu je sama oblika šminke. Kot sem omenila že zgoraj je ravno odrezana in zaradi tega tudi dokaj široka. Jaz zaenkrat sicer nimam problemov, pa so moje ustnice tanjše. Ampak si predstavljam, da zna kdo s tankimi ustnicami imeti probleme z nanosom. Tudi mene skrbi, kako bo, ko bom prišla mimo teh obrezanih robov, ko bo šminka še širša.

OBSTOJNOST

essence-perfect-shine-šminka-za-ustnice-05

Od kremnih šmink ne pričakujem enake obstojnosti kot od mat šmink. Po navadi ne zdržijo tako dolgo in redkokdaj se lahko z njimi brez skrbi poljubljaš. Noooo, Essence Perfekt shine šminka za ustnice me je v tem pogledu res presenetila. In to pozitivno. Okej, okej, na ustnicah zdrži mogoče par urc, hrane absolutno ne bo preživela, AMPAK… NI transferja. Na začetku ga nekaj je, ampak res minimalno, po kakšnih desetih minutah pa… jo čutim na ustnicah, ampak ko jih pritisnem ob dlan pa NIČ. Pohvalno!

OBČUTEK

essence-perfect-shine-šminka-za-ustnice-05

Kremna šminka je in temu primeren je občutek na ustnicah. Ne izsušuje in mi ne povzroča težav. Jo pa nekako čuti na ustnicah, saj so bolj kremne, podobno kot ob kakšnem bolj mastnem balzamu za ustnice. Ni lepljiva in packasta in se ne preliva čez rob ustnic. Okusa ni ravno dobrega (jaa, jaz sem tisti čudak, ki želi tudi dober okus, ne samo lepega vonja!), vonj pa je dokaj blag, malenkost parfumiran. Tudi čez čas pusti na ustnicah občutek negovalnega balzama.

ALL IN ALL

essence-perfect-shine-šminka-za-ustnice-05-perfect-plan

Mene je Essence  Perfect Shine šminka za ustnice prepričala in navdušila. Ob priliki zagotovo pogledam še za kakšnim odtenkom, saj se mi zdi idealna sopotnica za vsak dan. Tako da lahko rečem, da sem z njo zadovoljna in jo bom zagotovo uporabljala!

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**
Tags:

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja