Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Razvajanje s Oriflame Swedish SPA linijo

READ THIS POST IN ENGLISH

Oriflame Swedish Spa je linija za vse, ki znamo uživat 😉 Za vse, ki si želimo kdaj vzeti čas za se in se razvajato!
Ko imaš že vsega vrh glave, ko si utrujena in brez volje in ko res rabiš čas zase, je najboljša ‘terapija’ tista v kopalnici. Ko poveš vsem domačim, da te zdaj eno uro ne bo, si natočiš vročo kopel in… uživaš. Samo ti in dišeči proizvodi. Ker Oriflame misli na nas, so sedaj ponudili boljšo, prenovljeno SWEDISH SPA linijo, v kateri je kar nekaj izdelkov, ki bodo tvoje razvajanje popeljali na naslednjo raven.

oriflame-swedish-spa

Celotna linija je oblečena v umirjene modre in peščene barve in res izgleda elegantno, umirjeno in kar kliče k razvajanju. Oriflame Swedish Spa linijo odlikujejo nežni, malenkost cvetlični vonji. Celotna linija je sestavljena iz 8ih izdelkov, jaz sem preizkusila 5:

ORIFLAME Swedish Spa Tranquil Drops olje za kopanje

oriflame-swedish-spa-tranquil-drops-bath-relaxer

Svoj ritual začnem s tem oljem za kopanje. Nekaj kapljic kanem v kad in samo uživam v vonjavah. Diši cvetlično, je tak nežen vonj, ampak odišavi celotno kopalnico. Presenetilo me je, da se ob stiku s vodo pojavi čisto malo pene, glede na to, da ni temu namenjen. Zakaj zmeraj znova posežem po njem? Ker mi božansko diši in ker potem diši celotna kopalnica. Prava aromaterapija!

oriflame-swedish-spa-salt-crystals-body-scrub

ORIFLAME Swedish Spa Salt Crystals piling za telo

Ker si kopel privoščim res vsake toliko, vsakič naredim tudi piling telesa. Ta piling mi je super, ker je ravno prav grob, a hkrati dovolj nežen, sol se pa tudi lepo stopi. Tu je vonj malo bolj izrazit in ostane na koži tudi po uporabi, koža pa je nežna in zadovoljna.

oriflame-swedish-spa-gentle-ripples-shower-oil

ORIFLAME Swedish Spa Gentle Ripples olje za prhanje

Po pilingu se še oprham in uporabim olje za prhanje. Na začetku sem bila skeptična, sej je res tekoče, ampak ob stiku s kožo in vodo se nežno speni in je do moje kože zelo prijazen! Uporabljam ga tudi za britje in sem res navdušena! Vonja skorajda nima, kar je zelo všeč mojemu dragemu, saj ga tako lahko uporabljava oba.

oriflame-swedish-spa-mirror-ocean-body-oil

ORIFLAME Swedish Spa Mirror Ocean olje za telo

Po kopeli pa je čas za eno konkretno nego telesa, sploh če je v igri še britje. Najprej uporabim olje za telo, ki se hitro vpije, za sabo pa pusti mehko, dišečo in navlaženo kožo. Vonj spominja na otroško olje in prikliče spomine na otroštvo. Obožujem ga!

oriflame-swedish-spa-whipped-waves-body-butter

ORIFLAME Swedish Spa Whipped Waves maslo za telo

Ko pa je koža res suha in občutljiva pa uporabim še maslo za telo. Je malo ‘težje’ kot olje, se malenkost težje razmaže, saj je kar kompaktno, ampak zato je res super za suho kožo. Po nogah imam občasno grozne probleme, saj se mi koža kar lušči, s tem pa (zaenkrat) teh problemov nimam. Vonj spominja malenkost na glino.

oriflame-swedish-spa

Če me vprašaš, kateri je moj najljubši izdelek iz te linije, nimam odgovora, obožujem vse! In najraje imam dneve, ko je čas za kopel, da se razvajam do onemoglosti.

oriflame-swedish-spa

Hvala, Oriflame, da misliš name in skrbiš zame!

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**
One Comment

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja