Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Just Ajda v 2020

Tako. Če so konec leta 2019 Just Ajda blog ‘prevzeli’ favoriti, je čas, da se ozremo v prihodnost. Pa tudi jaz vstopam v novo desetletje – tako po koledarju, kot po starosti. Mislim, da je čas, da s tabo delim svoje misli, kaj lahko pričakuješ od mene v letu, ki je pred nami in v katero smer gre Just Ajda.

Just Ajda v 2020

Leto 2019 je bilo fenomenalno, kar se potovanj tiče in obiskala sem destinacije, ki sem jih do takrat samo sanjala. V 2020 si želim udobnih potovanj, na zanimive lokacije, še bolj pa si želim, da bom vse lokacije in potovanja opisala tudi tu, na blogu. Torej, moj prvi cilj v 2020 je:

Vsako potovanje in izlet si zasluži svojo objavo!

Pa ostanimo kar pri potovanjih. Ogromno sem potovala po tujini, malo slabše pa poznam domače kraje. Slovenija je prekrasna dežela, z ogromno zanimivimi destinacijami, ki si jih želim obiskati in ti jih pokazati, tako tu kot na Instagramu. Torej, cilj številka dva za 2020:

Boljše spoznati Slovenijo in imeti več izletov po naši čudoviti deželici!

V 2019 je kozmetika pristala na drugem tiru in iskreno, zelo pogrešam testiranje različnih izdelkov, pisanje o njih in predstavljanje novosti vam. Tako tukaj, na blogu, kot na Instagramu. In zato sem se odločila, da se v 2020 vračam k svojim ‘koreninam’ in dodaj na listo ciljev za 2020:

Ponovno bom več pisala o kozmetičnih temah!

Konec leta 2019 sem malo ‘zapustila’ Instagram. Ker se je enostavno toliko dogajalo, da kar ni in ni bilo časa, sploh ne vem, kam mi je pobegnil. Tako rada se pogovarjam po Instagramu z vami, razglabljam, iščem rešitve, odgovarjam na vprašanja, delim z vami svoje vsakodnevne ‘dogodivščine’ in zaradi tega…

V 2020 se vračam k Instagramu in bolj pogostemu objavljanju! (In rednemu odpisovanju…)

V letu, ki je za nami, se je spletlo kar nekaj sodelovanj, spoznala sem različne nove znamke, firme, podjetja, in v letu, ki je pred nami, si sodelovanj želim še več. Z enako iskrenimi, zanimivimi, pozitivnimi ljudmi, kot sem to počela leta 2019. Zatorej:

Sodelovanja, ki si jih želim v 2020 so: iskrena, zanimiva, prijateljska in pozitivna!

Za Just Ajda blog si želim, da ne bi bil samo ‘še en’ lepotni blog, ki občasno piše tudi o potovanjih, temveč, da bi bil blog, ki bi bil koristen tudi za vas. Ki bi vam dal neko dodano vrednost, informacije, pomoč, vzpodbudo, motivacijo ali pa samo tisto pozitivo, ki jo v danem trenutku potrebuješ. Torej…

V 2020 prihaja na blog še več osebnih, motivacijskih, poučnih tem, tem, ki bodo dodana vrednost za bralke!

Za 2020 nimam zaobljub, temveč cilje! Prepričana sem, da mi jih bo uspelo uresničiti! Kaj pa si ti želiš za 2020?

Xoxo, A.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja