Essence, Ingrid Cosmetics, Lepota, Lepotna Polička, Mollon Pro, Nohti, OPI

Najljubši 2019: Laki za nohte

najljubši-laki-za-nohte-2019

Spet je tisti čas v letu, ko delamo zaključek preteklega leta, se spominjamo dobrih, najljubših, delamo sezname in delimo svoja razmišljanja. Ta teden bom tudi jaz namenila svojim najljubšim. Začela pa bom, seveda, z laki za nohte.

NAJLJUBŠI LAKI ZA NOHTE LETA 2019

Moja zbirka lakov za nohte je, kot verjetno že veš, ogromna. Letos sem imela kar težavo izbrati 5 najljubših, za to sem se odločila, da se osredotočim samo na lake, ki sem jih v letu 2019 prejela ali kupila. Za najljubše sem izbrala tiste, ki sem jih največ uporabljala in nosila. Objavljeni so po naključnem vrstnem redu in med njimi res težko izberem enega najljubšega.

Mollon Pro 203 Violet touch

Multichrome lepotec, ki me je začaral takoj, ko sem ga prvič preizkusila. Čudovite prelivajoče barve, ki segajo od temno sive do zelene in vijolične, so res nekaj posebnega in si zaslužijo, da so na tem seznamu. Lepotec, ki ga zmeraj znova z veseljem nosim! Več o njem pa TUKAJ.

OPI You’ve got that glass-glow

Ta lak je pa res z eno besedo: LEPOTEC! Eden najbolj nošenih lakov za nohte preteklega leta pri meni. Sivo roza, ki se je kar ne morem nagledat. Ena izmed bolj posebnih barv v moji zbirki, pa čeprav mogoče na prvi pogled ne izgleda tako. OPI Scotland kolekcija je bila res zadetek v polno! Več o tem čudovitem laku pa TUKAJ.

Ingrid cosmetics Estetic lak za nohte 284 (Lepotna polička)

Seznam najljubših ne bi bil popoln brez rdečkota. Sama sem v 2019, ko sem se odločala za rdeče nohte, največkrat posegla po vinsko rdečem lakcu. Ker mi je ta barva res tako zelo všeč in ker je ta lak za nohte res čudovit! Če še zmeraj iščeš tisti ‘THE’ rdeč lak za nohte, kar poglej k Lepotni polički, ker ta je res noro lep! Več pa objavi TUKAJ.

Essence This is Me 04 Crazy

Essence je v 2019 presenetil s popolnoma novo kolekcijo ujemajočih lakov in šmink. Nevtralni odtenki, prilagojeni za posamezne barve polti. Celotna ideja in tudi izvedba je pozitivno presenetila in navdušila! Laki so izjemni in dosti sem jih uporabljala. Moj najljubši je odtenek 04 Crazy, pa čeprav ni moj nevtralni odtenek 😉 Več o tej kolekciji, lakih za nohte in šminkah pa TUKAJ.

Ingrid cosmetics Estetic lak za nohte 522 (Lepotna polička)

Sem pa tudi jaz v 2019 našla svoj popoln nevtralni odtenek. Čudovit, nežen, malenkost na roza strani. Ingrid cosmetics Estetci lak za nohte v odtenku 522 je res noro lep! Odtenek, zaradi katerega se počutim ženstveno in zaradi katerega zmeraj znova pogledujem svoje roke. In odtenek, ki ga bom z veseljem uporabljala v letu 2020! Več o njem pa TUKAJ.

Tako. To so moji najljubši laki za nohte leta 2019. A so tudi tebi tako všeč kot meni? Kateri lak za nohte pa je tvoj zmagovalec leta 2019? Kmalu ti zaupam še ostale najljubše izdelke preteklega leta, vesela pa bom tudi tvojih predlogov in najljubših izdelkov!

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja