Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Predstavitev: IDUN MINERALS

Pred kratkim sem naletela na spletno trgovinici Kozmetika Moja, kjer so mi v oči padla ličila znamke IDUN MINERALS. Spomnim se navdušenja nad mineralnimi ličili nekaj let nazaj, ko smo vsi želeli mineralno podlago, mineralna senčila, zdaj pa so nekako utonila v pozabo. Škoda, saj so po večini izredno kvalitetni izdelki.
idun-minerals-kozmetika-moja-wishlist
Author: Patricia Gucci
Idun Minerals je Švedska znamka, katere želja je ustvariti visoko kakovostne izdelke, primerne tudi za občutljivo kožo. Namenjeni so vsem, ki imate pri izbiri ličil zaradi občutljivosti in raznih obolenj težave. Izdelke izdelujejo skupaj s švedskimi dermatologi ter znanstveniki. Zakaj so pritegnili mojo pozornost?

1. EMBALAŽA idun minerals ličil

idun-minerals-kozmetika-moja-wishlist-packaging
Zadnje čase mi je embalaže, v kateri se kupljeni izdelki nahajajo zmeraj bolj pomembna. In Idun Minerals zapakira svoje izdelke v kartonasto embalažo. Všeč mi je tudi, da so poslikavo svojih embalaž zaupali prav slikarki – vse poslikave je namreč ustvarila Patrizia Gucci, italijanska umetnica.

2. ZGODBA o idun

idun-minerals-kozmetika-moja-wishlist

Idun je bila v nordijski mitologiji boginja mladosti in čuvajka zlatih jabolk, ki jih je delila drugim bogovom za ohranitev večne mladosti. Zdaj ta zlata jabolka deli v obliki ličil (in izdelkov za nego) nam vsem. Da se lahko počutimo kot boginje.

3. IZDELKI – lista želja

idun-minerals-kozmetika-moja-wishlist

Lip Gloss: Anna

Že dolgo nisem uporabljala lip glossa, pri tem pa me je iz nekega razloga res pritegnila barva in z veseljem bi ga preizkusila, morda me pa preseneti in mi bo všeč tudi tekstura!

Laki za nohte

Čeprav sta na sliki samo dva odtenka, če me nekaj časa spremljaš, verjetno že veš, da si želim preizkusiti prav VSE. Ta dva odtenka pa sem izbrala, ker je pomlad in na svojih nohtih želim pomladne barve! Seveda pa se ne bi branila tudi kakšnega drugega odtenka 😉

Maskara: Magna

Maskara, ki je na švedskem dobila nagrado (Swedish beauty awards). In ker je maskara eden pomembnejših korakov mojega ličenja, jo MORAM preizkusiti!

Četvorček senčil: Lejongap

Ime, ki ga niti izgovorit ne znam, haha. Ampak ti zemeljski odtenki me kar kličejo k sebi! Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje uporabila kak drug odtenek na očeh in ta četvorček zadovolji vse moje potrebe. Imajo pa še par drugih četvorčkov v zemeljskih odtenkih in en je lepši od drugega.

Šminke

Pa smo spet tam. Šmink mi ni nikoli dovolj in Idun Minerals ima čudovite odtenke! Imajo dve liniji, kremno (zlata embalaža) ter mat (srebrna embalaža). Želim si preizkusiti obe, saj zadnje čase vedno bolj ugotavljam lepoto svetlečih odtenkov na ustnicah.
idun-minerals-kozmetika-moja-wishlist

Podlaga

Neprestano sem v iskanju svoje “it” podlage. V obraz sem dokaj svetla in res rabim okej prekrivnost, vendar ne želim občutka velike prekrivnosti na obrazu. Zato pri vsaki znamki s katero se srečam, najprej pogledam kakšne so podlage in ta mi je takoj padla v oči.

Korektor

Dostikrat pa uporabim samo korektor za prekrivanje parih nepravilnosti. In ker mi mojega starega počasi res že zmanjkuje, mislim, da je čas za novega.

Čopič za lica

Joj, jaz in čopiči. Pri ličenju uporabljam maksimalno dva. In to sta čopič za rdečilo za lička in čopič za obrvi. S slednjim sem super zadovoljna in ga ne menjam, pri čopičih za rdečilo za lička pa z veseljem preizkusim vsakega novega, ki mi pride na pot.

Rdečilo za lica: Smultron

Na ličkih ponavadi uporabljam rožnate odtenke. In tale izgleda naravnost čudovito! V embalaži s priročnim ogledalcem bi mi še kako prav prišlo za na pot.

Make Up gobica

Še en izdelek, ki me je takoj pritegnil. Črne gobice še nimam 😉

Bronzer: Midnattssol

Pomlad je tu, poletni čas prihaja in ni lepšega kot ličkom in celotnemu obrazu s parimi potegi dodati malo zagorelosti.
 
Kateri izdelek pa je tebe najbolj pritegnil? Ogledaš si jih lahko v spletni trgovni KOZMETIKA-MOJA.
 

 Xoxo, A.

 

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja