Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Cosmoprof Bologna 2018

Od enega izmed največjih sejmov kozmetike – Cosmoprof Bologna je minilo že več kot mesec dni in meni še kar ni uspelo strniti vseh spominov, misli in vtisov s tistega dne. To je sejem, ki ga ne moreš opisat, ker mu vsak opis dela samo krivico. Ogromne hale, ogromno ljudi, znamk, izdelkov, iz vsega sveta. Še zdaj se spomnim svojega prvega sporočila fantu s sejma, ko me je vprašal, kako je – moj odgovor je bil enostaven:

To so nebesa na zemlji!

cosmoprof-bologna-2018

Če si lepotna navdušenka, če te zanimajo novosti v svetu kozmetike, če rada brskaš po stojnicah, se pogovarjaš z ljudmi ali pa samo preizkušaš in vonjaš izdelke – potem je to sejem za tebe! Prepričana sem, da vsak lepotni entuziast najde oddelek zase, pa naj je to zelena kozmetika, ličila, laki za nohte, parfumi, izdelki za lase, novi kozmetični tretmaji ali pa kaj čisto tretjega, na kar se zdaj sploh spomnim ne.

cosmoprof-bologna-2018

Letos sem se sejma lotila bolj organizirano kot lani, bilo pa je zelo naporno – na sejem sem vstopila med prvimi in ga zapustila med zadnjimi, med tem časom pa sem hodila, hodila, hodila, od stojnice do stojnice, od hale do hale, od predstavnika do predstavnika. Vem, ne sliši se ravno sanjsko, ampak, verjemite, definitivno je!

cosmoprof-bologna-2018

Spoznala sem namreč toliko novih izdelkov, toliko novih znamk ter njihovih predstavnikov, da sem že zdaj šokirana koliko dejansko je lepotnih podjetij v svetu. In, čeprav sem si to še tako zelo želela, verjetno nisem uspela videti in obiskati niti polovice vseh razstavljavcev.

cosmoprof-bologna-2018
 

PRIPOROČAM OBISK?

JA! Ne samo vsem, ki se z lepotno industrijo ukvarjajo, ampak tudi vsem lepotnim navdušenkam. AMPAK če si lepotna navdušenka, ti priporočam, da se vnaprej pozanimaš, kateri dan velja za “prodajni” dan, saj večina podjetij prej svojih izdelkov ne prodaja, saj želijo do konca ohraniti lepa stojala in popolne predstavitve. Po pravilu je to zadnji dan sejma. Seveda se najdejo nekateri, ki prodajajo svoje izdelke že prej, večina pa ne.

cosmoprof-bologna-2018
KAJ MI JE NAJBOLJ OSTALO V SPOMINU?

Kot sem že rekla, sem se letošnjega sejma lotila bolj organizirano, zato sem že pred obiskom približno vedela kje in koga želim obiskati. Ne bom lagala, nekateri so mi ostali v spominu bolj, nekateri manj, najbolj pa sem si zapomnila prijaznost vseh, s katerimi sem se pogovarjala. Vsi so z veseljem podali informacije o izdelkih in znamki in so si vzeli čas zame, čeprav morda nisem bila ravno njihova ciljna skupina.

cosmoprof-bologna-2018
STOJNICE, KI SEM JIH OBISKALA

Tukaj niso naštete vse, so pa vse, pri katerih mi je uspelo narediti eno uporabno fotko.

Corine de Farme
Poesia21

 

Eclae

 

BellaBaci

 

Sampure Minerals

 

Beesline
Amatera
Baija
Callys
Chella
City Cocoon
Dr. Grandel
Florame
Foreo
Goomee
Hemp Therapy
Jessica
La Canopee
Naif
Naveen
Noah
Omorfee
Palladio
 Pretty Vulgar
Santhilea London
Spongelle
The Somerset toiletry
Timeless Truth Mask
Viva la Diva
Zoya

A se vidimo drugo leto? Jaz bom zagotovo tam!

P.S.: Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila Cosmoprofu za vstopnico ter  Kremci za prevoz brez skrbi!

Xoxo, A.

 

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja