Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Potuj brez skrbi: Nega kože s Kozmetika Moja

READ THIS POST IN ENGLISH

Ko potujem, je nega kože med zadnjimi na seznamu mojih skrbi. Zvečer sem namreč tako utrujena, da vidim samo posteljo, zjutraj pa se mi mudi dalje raziskovat nove lokacije in znamenitosti, tako da časa za ogromno korakov in izdelkov enostavno ni. In zato na potovanju res potrebujem izdelke, ki so učinkoviti in hitri za uporabo.

kozmetika-moja-idun-minerals-supermood-skin-care-travel

Na svojem zadnje potovanje po Italiji sem vzela samo 3 izdelke za nego kože (in kremo za sončenje za obraz). In veš kaj? Nazaj sem prišla z enako lepo, če ne še lepšo kožo kot pred potovanjem. To se mi redko zgodi, saj ponavadi pridem domov z grozno suho kožo. Razlog? Moja lenoba, saj na potovanjih z največjim veseljem uporabljam res čimmanj izdelkov.S sabo sem vzela 3 izdelke iz spletne trgovine Kozmetika-Moja, ki je moje odkritje leta! Idun Minerals so mi z vsako uporabo bližji, Supermood Egoboost pa mi je najprej padel v oči zaradi svoje prikupne embalaže.

kozmetika-moja-idun-minerals-supermood-skin-care-travel

SuperMood EgoBoost Pure Micelarna pena

kozmetika-moja-idun-minerals-supermood-skin-care-travel

Micelarno čistilo za obraz v obliki pene. Ja, prav si prebrala. In veš kaj? ODLIČNO JE! Nežna, vendar učinkovita. S prijetnim vonjem. Pa gremo lepo po vrsti. Jaz ga uporabljam na dva načina, odvisno od količine ličil, ki jih nosim in časa, ki ga imam.Če se mi mudi in nisem premočno naličena, obraz s peno enostavno umijem. Odstrani vso umazanijo in po uporabi je koža čista in ni razdražena. Kože ne izsuši in je res nežna.Če pa sem močneje naličena, najprej obraz zmočim z vodo in nato s pomočjo vate in pene ličila odstranim. Odstranjevanje poteka enostavno in hitro, brez drgnjenja.kozmetika-moja-idun-minerals-supermood-skin-care-travel

 

IDUN Minerals bogat vlažilni serum


kozmetika-moja-idun-minerals-supermood-skin-care-travel

Serum me je resnično navdušil. Ob dnevih, ko je moja koža nezahtevna, je dovolj zgolj nanos seruma. Lahek, po občutku bolj na vodni osnovi, ne maši por in poskrbi za nahranjeno in zadovoljno kožo. Hitro se vpije, kar je zame zelo pomembno.

kozmetika-moja-idun-minerals-supermood-skin-care-travel

Krema ima podobno strukturo kot serum, je pa malo bolj vlažilna. Ob dnevih, ko je moja koža suha in razdražena, je kombinacija obojega idealna za navlažitev in pomiritev. In ko se zjutraj zbudim z neverjetno mehko kožo, vem, da sem izbrala prav.

kozmetika-moja-idun-minerals-supermood-skin-care-travel

Kakšne izdelke pa ti uporabljaš na potovanjih? Jaz ti priporočam uporabu vseh treh izdelkov, zagotovo pa moraš preizkusiti vsaj serum, sploh če tvoji koži, tako kot moji, primanjkuje vlage! Svoje izdelke lahko kupiš v spletni trgovini Kozmetika Moja.

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

 

3 komentarji

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja