Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Jesen, kako si lepa!

Vreme se počasi ohlaja – na srečo pa je to res počasi. Če pogledaš vem, verjamem, da veš, da je jesen že tu. Priznam, jaz sem za celo leto toplega vremena, mraz, veter, dež,… to vse ni zame. Da pa ne pozabim jaz in da ne pozabiš ti, da je jesen tudi čudovita, ti danes povem, zakaj jo imam rada jaz! Tukaj je potrebno povedati, da je vsak letni čas po svoje lep in da bi morali imeti radi vse! 😉

jesen

jesen in BARVE

Jesen vsako leto zasije v tako lepih barvah. Sprehod skozi gozd je naenkrat pisan, živahen in zanimiv. Res je najlepša v barvah! Moj predlog? Pojdi v naravo, v  gozd, kjer te pričakuje pisano listje, tako na tleh kot (zaenkrat še) tudi v krošnjah in občuduj to krasno spremembo narave!

KOSTANJI

Eeeee, tole je pa verjetno moj najljubši del jeseni. Kostanji. Obožujem jih, tako kuhane kot pečene. No, raje imam pečene, ampak branim pa se ne nobenih 😉 Kostanji pa zame niso samo hrana, pomenijo tudi druženje, saj so kostanjevi pikniki nekaj obveznega v naši družini. Tradicija, ki jo zvesto nadaljujem in upam, da se bomo še dolgo dobivali ob peki kostanjev!

UDOBNI VEČERI

Jesen prinese udobne večere na kavču, s čajem v roki in prižganimi svečkami na mizi. Poleti skoraj nikdar ne pridem do kavča, televizije ali knjige, saj sem raje zunaj, zdaj pa se počasi tudi moj tempo umiri in čas je za kakšno dobro knjigo. Trenutno se spravljam k raziskovanju, katere knjige so vredne branja, saj sem malo ‘padla ven iz tega’, bom pa ob priliki svoje predloge zagotovo delila!

jesen

DRUGAČNE BARVE NA MENI

Sprememba vremena s sabo prinese bolj temne barve, tako pri mojem ličenju, kot na mojih nohtih. Pa tudi oblačila dobijo drugačne odtenke. Čeprav obožujem svetle igrive barve, me zmeraj, ko začnejo drevesa izgubljati svoje liste, znova povleče v bolj vampy odtenke, vsaj pri lakih za nohte. Pred kratkim sem pisala o top lakih te jeseni, objavo si oglej tukaj.

TOPLI, MEHKI PULOVERJI

Obožujem ogromne, tople, mehke puloverje, ki jih lahko nosim tudi preko pajkic. Res jih! Da me objema skoz cel dan. Okej, realno gledano se v primerjavi s poletjem spremeni celotna garderoba (jaz sem svojo omaro že pospravila, pa ti?), a najljubši del te spremembe so ravno puloverji. Čeprav mi gre marsikdaj na živce to oblačenje kot čebula, lahko mirno priznam, da mi je jesenski stil oblačenja skoraj tako pri srcu kot pomladni 😉 (Čeprav še zmeraj obožujem tisti prvi pomladni dan, ko lahko slečeš jakno 😉 ).

jesen

Kaj pa so tvoje najljubše stvari glede jeseni?

Xoxo, A.

ČEVLJI: Moon.si
JAKNA:
Primark

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja