Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Jesensko ustvarjanje z otroci: Jesenski listi

Jesen je to in z njo jesensko ustvarjanje. Če si mama, potem veš, da je ustvarjanje z otroci nekaj najlepšega. No, pa tudi stresnega, haha. Danes ti pokažem, kako nastanejo jesenski listi.

Jesensko ustvarjanje z otroci

jesensko-ustvarjanje-z-otroci-jesenski-listi

Mi smo tokrat naredili voščilnice in eno večjo sliko. Ker je Teo res tako užival, da enostavno voščilnice niso bile dovolj, hihi. Za tokratno jesensko ustvarjanje potrebuješ:
– barve (tempera, prstne barve,…)
– čopič ali gobico
– list(e) papirja
– črno pisalo
– robčke ali umivalnik v bližini

Postopek je čisto enostaven. Malo rokico pobarvaš z barvo in jo odtisneš na papir. Pri nas je bila ena večjih privlačnosti celotnega ustvarjanja ravno to, da je imel možnost izbirat barve. Za voščilnice je sicer izbral samo rjave, ampak na svoj list si je pa dal duška!

Ko so odtisi suhi s črnim pisalom (ali najprej s svinčnikom, pa potem s pisalom) narišeš ‘veje’ v listih. Ta-daaaa. Vsa umetnost. 😉 Hitro in enostavno ustvarjanje z otroci. Je nekaj packarije, ampak tudi ogromno veselja. In luškan končni izdelek!

Če boste tudi pri vas ustvarjalni, bom vesela, če mi pokažeš izdelke – označi me na Facebooku ali Instagramu v story-ju in pokaži vaše jesensko ustvarjanje z otroci!

Xoxo, A.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja