Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

The Body Shop: Cactus Blossom kolekcija

Dobila sem to priložnost, da med prvimi preizkusim kolekcijo Cactus Blossom od The Body Shop. Seveda sem jo zagrabila z obema rokama in izdelke že pridno preizkušam. V današnji objavi bom z vami delila prve vtise. Kolekcija pride v trgovine februarja, tako da je že skoraj tu! Če si, tako kot jaz, rada vnaprej določiš, katere izdelke in vonje kupiti, potem je ta objava kot nalašč zate!

the-body-shop-cactus-blossom

O KOLEKCIJI

Kolekcija Cactus Blossom je obogatena z izvlečkom kaktusovih cvetov iz Maroka. Vsebuje tudi sestavine, ki so pridobljene s pomočjo pravične trgovine iz celotnega sveta. Izdelke povezuje značilna zelena barva ter ilustracija kaktusovega cvetova.

the-body-shop-cactus-blossom

VONJ

Kolekcija Cactus Blossom ima poseben vonj, diši namreč zelo zanimivo – mešanica sadno cvetličnega vonja, ki pa ni presladek. Mene spominja na poletje! Če ne drugega, moraš vsaj obiskati trgovino in povohati izdelke! Jaz tega vonja ne znam primerjati z ničemer, kar sem povonjala do zdaj. Mi pa diši zelo zanimivo in izdelke res z veseljem uporabljam.

IZDELKI cactus blossom

 Jaz sem preizkusila tri izdelke iz te kolekcije, gel za prhanje, piling za telo ter jogurt za telo. Cactus Blossom vonj pa najdeš tudi v obliki masla za telo in mila za roke.

the-body-shop-cactus-blossom

GEL ZA PRHANJE

Gel za prhanje, ki moj obred tuširanja spremeni v tropski raj!  Obogaten z etiopijskim medom odišavi celotno kopalnico. Ne bom rekla, da je revolucionaren, je pač le gel za prhanje. Lahko pa povem, da moje kože ne izsuši, četudi ne uporabim kreme po tuširanju. Rada pa ga uporabljam predvsem zaradi vonja. Je malenkost bolj gost, vendar še zmeraj dovolj tekoč. Brez problemov ga iztisnem iz embalaže, ki je malenkost trša.

the-body-shop-cactus-blossom

PILING

Piling za telo, ki prav tako vsebuje med, mi je zelo všeč. Že po izgledu – je namreč umazano zelene barve z delčki, ki izgledajo zelo naravno. Po sestavinah sodeč so to semena robide. Kožo lepo zmasirajo in ne škodujejo naravi!

the-body-shop-cactus-blossom

JOGURT ZA TELO

Če je The Body Shop po čem znan, so to njihova masla za telo. Tole je prvič, da preizkušam njihov jogurt za telo in lahko rečem, da sem navdušena! Tale zraven izvlečka kaktusovega cvetova vsebuje tudi mandljevo mleko. Jogurt je bolj mazljiv kot masla. Super je, ker ga res malo porabim, saj se odlično razmaže in hitro vpije. Lepo poskrbi za navlaženost in odišavljenost kože.

the-body-shop-cactus-blossom

Če bi morala izbrati svojega favorita iz kolekcije, bi to zagotovo bil piling za telo. Obožujem naravne piling delce! Se pa vsi trije izdelki lepo dopolnjujejo med seboj. Po uporabi izdelkov dišim jaz in moja kopalnica, moja koža pa je srečna!

So ti izdelki zanimivi? Boš preizkusila katerega? Mojo listo želja pa si lahko ogledaš TUKAJ.

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja