Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Lepotna polička: Ingrid cosmetics Estetic lak 087

Zaluštalo se mi je modrine na nohtih. Zato sem izbrala krasen pastelni lak Ingrid cosmetics Estetic lak 087, ki ga lahko poiščeš na spletni strani Lepotna polička. O tem laku sem na blogu že pisala, TUKAJ, danes pa si zasluži svojo objavo, saj sem ga tudi popestrila.

Najbolj enostavna, a krasna manikira – pikica. Meni izgleda res elegantno, je pa čisto enostavna – jaz uporabim kar špangico za lase, da naredim pikice. Izbrala sem črno barvo, se mi zdi, da je lepo poudarila celoten videz, seveda pa bi lahko izbrala tudi belo, srebrno, temnejšo modro ali katerokoli drugo barvo, ki bi mi ustrezala.

Kot verjetno že veš, so meni Ingrid cosmetics Estetic laki za nohte zelo pri srcu, saj so ponavadi lepo prekrivni, barvna izbira je lepa, hitro se sušijo, na meni pa so tudi izredno obstojni. Vse barve si lahko ogledaš TUKAJ, če te pa zanimajo vsi Ingrid cosmetics Estetic laki za nohte, ki sem jih do zdaj objavila, pa klikni TU.

Kaj praviš, boš preizkusila mojo idejo? Res me zanima, kakšno barvno kombinacijo boš izbrala. Če pa te mika moja modra, pa ne pozabi, AJDA10 ti prinese 10% popust na VSE v spletni trgovini Lepotna polička.

Xoxo, A.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja