Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Skinfairytale Balzami za ustnice

Danes ti predstavljam tri dobre vile, ki v hladnem, pa tudi ne tako hladnem vremenu, rešujejo moje ustnice. Skinfairytale Balzami za ustnice. Na voljo je 5 različnih vonjev, jaz sem preizkusila 3.

skinfairytale-balzami-za-ustnice

Jaz imam pozimi obvezno suhe in razpokane ustnice. Po navadi uporaba balzamov za ustnice stanje samo poslabša. Poleti ni tak problem, pozimi pa se mi ustnice luščijo, včasih tudi krvavijo. Ker sem tudi izredno lena za nego, potrebujem balzam, ki nudi dve stvari – hipno olajšanje in dolgotrajno delovanje.

Skinfairytale Balzami za ustnice

Skinfairytale Balzami za ustnice so naravni balzami za ustnice. Ne vsebujejo alkohola, sintetičnih dišav in dodatkov SSL. Sestavine so naravne in rastlinskega izvora, kakovostne in izbrane zaradi svojih učinkov.

skinfairytale-balzami-za-ustnice

Theobroma cacao seed butter, olea europaea fruit oil, cocis nucifera oil, euphorbia cerifera cera, aroma, tocopherol, helianthus annuus seed oil

Testirala sem jih kak mesec, v najhujšem mrazu in zimi in hitro so postali moji najljubši. Edina stvar, ki jim jo zamerim, je embalaža.

Embalaža
skinfairytale-balzami-za-ustnice

Miiičkena, tanka embalaža, ki jo hitro izgubiš. Evo, to je moj problem. 😉 Drugače je embalaža super, ker se pokrovček ne odpira, navoj dela odlično, ni packanja s prsti, 5 ml balzama je izredno varno zapakiranih.

Nanos

Ker je embalaža na navoj, je nanos čisto enostaven. Odviješ pokrovček, namažeš, zaviješ pokrovček, pospraviš v žep. In so ustnice sijoče in nahranjene.

Videz

Ne bom ti lagala – ustnice so sijoče po nanosu. Ni bleščic, videti pa so rahlo mokre, da si lažje predstavljaš. Mene osebno to ne moti in mi je celo všeč, si pa znam predstavljati, da koga to odbije.

Vonj(i)

Kot rečeno, je vonjev 5. Ok, vonji so štirje, en balzam pa je brez vonja, kar je super za tiste bolj občutljive, In čeprav prekrasno dišijo, žal nimajo okusa. Jaz sem pač tista, ki si pol stvari na ustnicah dol poje, hihi.

Neutral
skinfairytale-balzami-za-ustnice-neutral

Če ne želiš vonja, a vseeno želiš negovane ustnice, je ta zate. Mene pomanjkanje vonja skoraj moti, ampak v določenih trenutkih pa pride izredno prav!

Lubenica
skinfairytale-balzami-za-ustnice-lubenica

Moj NAJLJUBŠI vonj! Diši tako sveže, sadno, pomladno, mmmm. Čista lubenica. Resnično ga obožujem! Če si navdušena nad lubenico in iščeš vonj, ki te popelje v poletje, to je to!

Jabolko&Ribez
skinfairytale-balzami-za-ustnice-jabolko-ribez

Vonj, za katerega moram priznati, da me na začetku ni tako prepričal. Ampak sem mu dala priložnost in zdaj sva že nekaj časa prijatelja. Sladek, a še zmeraj saden, malenkost težji vonj. Če imaš rada sladke vonje, je tale zate!

Na voljo sta še Vanilija in Gozdni sadeži in oba si želim preizkusiti. Ko bosta dobila mesto pri meni, ju zagotovo dopišem, bom pa vesela tudi tvojega mnenja! 😉

skinfairytale-balzami-za-ustnice

Skinfairytale balzami za ustnice so me resnično prepričali. Tako z vonji kot z vsebino. Na srečo imam 3, en je zmeraj doma, 1 v torbici, 1 pa v jakni v žepu. Zaenkrat nisem izgubila še nobenega in upam, da bo pri tem tudi ostalo!

Skinfairytale je meni osebno ena ljubših znamk in verjamem, da boš o njej še kdaj brala tukaj. Če te zanima več objav o tej slovenski, naravni znamki, klikni TUKAJ.

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja