Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Nekaj novega: Naturakozmetika.si

Danes ti predstavljam eno izmed novosti na našem tržišču, Wooden Spoon kozmetiko. Če te zanima naravna kozmetika in so ti blizu zgodbe, kjer so v ospredju super sestavine, potem dovoli, da ti jo predstavim!

WOODEN SPOON

je nastala iz želje po ponudbi iskreno naravne in organske kozmetike za nego kože. Združuje surova in neprocesirana organska olja z zeliščimi izvlečki, da nam ponudi najboljše za našo kožo. Prihaja iz Bolgarije in je namenjena vsem, ki želijo svoji koži le najboljše!

Super Seeds

Posebna linija Wooden Spoon kozmetike se imenuje Super Seeds. Linija se osredotoča na super semena, kjer vsako seme nosi svoj specifičen vitamin, mineral ali specifično hranilo. Ker je le-te težko izločit se do sedaj niso kaj dosti pojavljali na tržišču. Sedaj so jih k nam pripeljali Wooden Spoon, za lepo in zadovoljno kožo!

Tako pravijo marketinška besedila, kakšna pa je resnica?
V preizkus sem dobila

SUPER SEEDS ANTI-AGING FACIAL SERUM BULGARIAN ROSE OIL,

 serum za obraz, ki je namenjen ljudem z normalno do mastno kožo.

wooden-spoon-super-seeds-anti-aging-facial-serum-bulgarian-rose-oil

VONJ

Obožujem vonj vrtnice! Ne, lažem! Ne maram vonja vrtnice – tistega težkega, zatohlega, ‘omama’ vonja. Obožujem pa ta svež, cvetličen, malenkost zeliščen vonj vrtnice, ki odlikuje ta serum!

wooden-spoon-super-seeds-anti-aging-facial-serum-bulgarian-rose-oil

TEKSTURA

Serum me po izgledu in teksturi spominja na olje. Je zelo tekoč, malenkost masten, a se lepo razporedi po koži in se hitro vpije.

wooden-spoon-super-seeds-anti-aging-facial-serum-bulgarian-rose-oil

UPORABA

Kapalkaaa!! Zelo srečna sem, da serum pride v steklenički s kapalko, tako da lahko res natančno odmerjam. Za celoten obraz je namreč dovolj že samo nekaj kapljic. Ob slabših dneh moje kože pa ga vmešam tudi v tekočo podlago.

wooden-spoon-super-seeds-anti-aging-facial-serum-bulgarian-rose-oil

KONČNA OCENA

Serum je namenjen tistim, ki se borijo z mastno kožo. In tem ga zagotovo priporočam, če želijo svoji negi kože dodati tisto piko na i! Jaz ga noro rada uporabljam, ob dnevih, ko pa ima moja koža ‘suhe dneve’, pa z veseljem posežem po ta drugem serumu. Na voljo je namreč kar v treh različicah, ta z vonjem bolgarske vrtnice, za mastno kožo, z vonjem nerolija za suho kožo in tak, brez vonja, za vse z občutljivo kožo! Doma imam namreč testerje vseh treh in tudi neroli božansko diši! Moja koža je po uporabi zadovoljna in mehka in se ne masti, nežen vonj pa na koži ostane še kar nekaj časa. Kar pa mi je najbolj všeč – ni več večjih izbruhov mozoljev. Ne trdim, da samo zaradi seruma, lahko pa z zagotovostjo trdim, da mi ne povzroča izbruhov mozoljev! O anti aging učinku zaenkrat še težko govorim, saj nekih pretiranih problemov na tem področju (še) nimam, se mi pa zdi, da je koža bolj napeta in bolj sijoča.

Pri nas si lahko vse tri serume (in vse ostale Wooden Spoon izdelke – MASLA ZA TELO so BO-ŽAN-SKA!!!) pogledaš na spletni strani NaturaKozmetika (kar klikni na ime, da te odpelje direktno do njihove spletne strani!).

Katerega bi pa zase izbrala ti?

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem NaturaKozmetika.si**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja