Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Lumene Nordic Chic CC cream (Spleticna.si)

Lumene Nordic Chic CC cream je CC (=colour correcting) krema za obraz, ki sem jo do sedaj uporabljala skoraj 5 mesecev. Končno sem zbrala svoje mnenje, vtise in oceno v objavi.

V iskanju popolne podlage sem že dolgo, dolgo. No, že dolgo tudi ne uporabljam več tekočih podlag, razen v posebnih primerih, saj so mi pretežke in mi občutek na obrazu ne ustreza. Odločam se bolj za razne BB in CC kreme, ki so na obrazu lahke, a še vedno nudijo poenoten ten.

Lumene Nordic Chic CC cream

lumene-nordic-chic-color-correcting-cream-spleticna

Nad Lumene Nordic Chic CC kremo sem res navdušena! Moj ten kože res lepo poenoti, a še zmeraj pusti, da se vidijo moje pegice. Seveda kakšnih večjih nepravilnosti ne skrije, ampak za to tako ali tako uporabljam korektor.

lumene-nordic-chic-color-correcting-cream-spleticna

Embalaža je navadna tuba, z gold rose pokrovčkom. AMPAK! V osnovi Lumene Nordic Chic CC krema pride v kartonasti embalaži, v kateri se skrivata kar 2 CC kremi! Vsaka je velika 30ml, jaz imam eno že skoraj 5 mesecev, pa je še nisem porabila. Uporabljam pa trenutno čez poletje izključno to kot tekočo podlago.

lumene nordic chic CC cream spleticna

Odtenek, ki ga imam jaz, je odtenek ‘Medium’. Čeprav sem dokaj svetla, mi je čez poletje odlično ustrezal. Čez zimo, ko se sonček skrije in moja bledost res pokuka na plano, mi bo sicer malenkost pretemen, ampak imajo tudi odtenek Light. 😉

lumene nordic chic CC cream spleticna

Lumene Nordic Chic CC cream ima tudi SPF 20, ki sicer NI tisto, kar uporabljam za zaščito kože pred soncem, ampak se mi vseeno zdi super. Vsebuje sestavine, ki enačijo in svetlijo ten. Jaz moram priznati, da odkar uporabljam to CC kremo kot tekočo podlago, se res ne morem pritoževati nad madeži ali nepravilnostmi. (Seveda za to absolutno ni zaslužna samo ta krema!)

Zelo sem vesela, da mi Lumene Nordic Chic CC cream ne povzroča težav. Koža je lepa, mehka, nahranjena, nos se ne lušči, pore se mi ne bašejo, mozolji ne nastajajo. Same pohvale iz moje strani! Nanos je enostaven in se lepo porazeli po obrazu. Ne oksidira!

Jaz jo z veseljem uporabljam, če pa tudi tebe zanima, jo lahko kupiš na spletni strani Spleticna 😉

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja