Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Ingrid Cosmetics Ideal face Contouring Blusher (Lepotna polička)

Današnja objava je namenjena izdelku, ki opravlja več funkcij naenkrat: Ingrid Cosmetics Ideal Face Contouring Blusher, ki ga lahko dobiš v spletni trgovini Lepotna polička. Zakaj ima več funkcij naenkrat? To je izdelek, ki v sebi skriva tri različne izdelke: osvetljevalec, bronzer in rdečilo za lička.

Ingrid Cosmetics Ideal face Contouring Blusher

lepotna-policka-ingrid-cosmetics-ideal-face-contouring-blusher

Pa si najprej poglejmo, kaj o izdelku pravi Lepotna polička:

Paleta za obraz ‘Ideal face contouring blusher’ je sestavljena iz univerzalnih odtenkov, primernih za vse barve kože. Z njihovo pomočjo bo vaš videz izgledal profesionalno in sijoče. Sestavljena je iz treh produktov – rdečila za lica, bronzerja in osvetljevalca, s pomočjo katerih bodo oblike vašega obraza resnično prišle do izraza. Zaradi svoje priročne oblike in treh izdelkov v enem je super tudi za v torbico!
Paleti za obraz je dodana tudi majhna knjižica z navodili za uporabo po korakih.

Kakšno pa je moje mnenje?

lepotna-policka-ingrid-cosmetics-ideal-face-contouring-blusher

Najprej naj ti zaupam, da je izdelek OG-RO-MEN! Komaj ga spravim v dlan! Če ti kaj pomaga, ti zaupam, da se v njem skriva 18g izdelka. Jaz ga uporabljam že nekaj časa in v tem času sem odkrila, da je izredno obstojen, saj na meni zdrži praktično cel dan. Pa si najprej skupaj poglejmo vse tri barve, ki so v njem.

BRONZER
lepotna-policka-ingrid-cosmetics-ideal-face-contouring-blusher

Bronzer, ki na prvi pogled izgleda mat, v resnici pa ima v sebi drobne zlate bleščice, ki dajo prekrasen videz zagorele kože. Všeč mi je, ker resnično zgleda naravno, se ga pa da tudi odlično slojiti. Edini morebiten problem, ki ga jaz vidim, je dejstvo, da ima v sebi nekaj oranžnega podtona. Ki na meni sicer izpade čisto super, ne bi ga pa uporabila za konturing obraza! Ampak kot bronzer pa se odlično obnese in ga lahko samo priporočam.

OSVETLJEVALEC
lepotna-policka-ingrid-cosmetics-ideal-face-contouring-blusher

Prečudovit osvetljevalec v barvi šampanjca, z nežnimi zlatimi bleščicami. Da zelo naraven videz, ni tisti *Baam-in-your-face* osvetljevalec, ampak je resnično nežen, naraven videz, kot da je koža naravno sijoča in je nate posvetilo sonce. Se ga sicer da tudi slojiti, da dobiš bolj opazen, svetleč videz, ampak jaz ga obožujem v majhnih količinah.

RDEČILO ZA LICA
lepotna-policka-ingrid-cosmetics-ideal-face-contouring-blusher

Nežno roza rdečilo za lica, ki sicer morda v embalaži deluje mat, na koži pa pusti čudovit sijaj v zlato rožnati barvi. Ta je najmanj pigmentiran od vseh treh, vendar zaradi tega pusti na koži resnično naraven izgled rožnatih ličk. Tega se da od vseh treh barv najmanj slojit, ampak mislim, da pri rdečilu resnično ne potrebuješ tistega ful opaznega videza.

Kako pa barve uporabljam jaz?

lepotna-policka-ingrid-cosmetics-ideal-face-contouring-blusher

Jaz Ingrid Cosmetics Ideal face Contouring blusher uporabljam skoraj vsakič, ko uporabim ličila. Po večini uporabljam se tri barve. Najprej na lička nanesem mešanico rdečila za lica in bronzerja, ki ju s prsti malo zablendam, potem pa na lično kost nanesem še osvetljevalec. Osvetljevalec nanesem še nad zgornjo ustnico ter na koren nosu. Všeč mi je, ker resnično končni videz zgleda zelo naravno.

lepotna-policka-ingrid-cosmetics-ideal-face-contouring-blusher

Ingrid Cosmetics Ideal face Contouring blusher je resnično postal nepogrešljiv del moje rutine ličenja. Najbolj mi je pri srcu dejstvo, da en (sicer ogromen) izdelek nadomesti tri druge. S tem zmanjšam tudi svojo potovalno toaletno torbico! 😉 Jaz ta tri v ena izdelek priporočam brez slabe vesti in sem mu, odkar sem ga preizkusila, resnično zvesta. Glede na njegovo velikost sicer mislim, da mi bo služil še dolgo, dolgo, kar mi je tudi top!

lepotna-policka-ingrid-cosmetics-ideal-face-contouring-blusher

Pa dajmo še nekaj o tem, kako do njega. Ingrid Cosmetics Ideal face Contouring blusher lahko kupiš v spletni trgovini Lepotna polička – TUKAJ. Cena zanj je 6,99€, za to ceno pa, kot že rečeno, dobi 18 gramov izdelka. S kodo ‘ajda10’ pa imaš na VSE v spletni trgovini še 10% popust! Če pa te zanimajo objave o Lepotni polički in njihovih izdelkih, pa klikni TUKAJ.

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s spletno trgovino Lepotna Polička**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja