Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Najbolj dišeče olje za nohte: Moisturizing Heather oil

Mmmm, danes pa na moji strani tako diši! Predstavljam ti namreč najbolj dišeče olje za nohte in obnohtno kožico, olje, ki je ne le negovalno, ampak poskrbi tudi za tvoje druge čute. Če si ena izmed tistih, ki ob raznih lepotnih ritualih želiš tudi kaj aromaterapije, potem je ta objava zate. Predstavljam ti namreč

MOLLON PRO MOISTURIZING HEATHER OIL

mollon-pro-moisturizing-heather-oil

Negovalno olje za nohte z resjem. Če si vsaj malo kot jaz, potem nimaš pojma, kaj resje sploh je. Jaz sem zate opravila nalogo strica Gugla in poiskala malo več o tem, kaj resje je in kako deluje.

RESJE

mollon-pro-moisturizing-heather-oil

Resje je rastlina, ki si jo zagotovo že videla. Verjamem pa, da nisi vedela, da ima tudi zdravilne lastnosti. Domači zdravilci pravijo, da ima ogromno pozitivnih lastnosti, mi se bomo pa danes osredotočili predvsem na njen vpliv na kožo. Ima namreč protivnetne in antibakterijske lastnosti, ki kožo pomirjajo in lajšajo rdečico.

MOISTURIZING HEATHER OIL

mollon-pro-moisturizing-heather-oil

To je olje, ki je namenjeno predvsem vlaženju nohtov in obnohtne kožice. Hkrati pa Moisturizing Heather oil obnohtno kožico pomirja, če je vneta ali kako drugače razdražena. Olje je krasno že na pogled, saj dejansko vsebuje posušeno resje! Tako, pravo za na poličko je! Ampak meni najljubši je – VONJ! Kako pa to olje diši <3 Sladko, cvetlično, čudovito! Če tvoja obnohtna kožica potrebuje nekaj več pozornosti (in velika večina obnohtnih kožic potrebuje vsaj nekaj pozornosti), hkrati pa si želiš razvajati še kak drug svoj čut, je ta izdelek zate.

mollon-pro-moisturizing-heather-oil

Kje ga dobiš? V spletni trgovini Mollon Pro, klikni tukaj in že je lahko tvoje!

Xoxo, A.

P.S.: Ostale meni ljube Mollon Pro izdelke pa si lahko ogledaš v drugih objavah, več o njih pa TUKAJ!

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja