Catrice, Lepota, Ličila

Catrice 24h brush liner črtalo za oči

catrice-24h-brush-liner-eyeliner-črtalo-za-oči

🇬🇧

Spet je tisti čas v letu, ko pri Catrice zamenjajo izdelke. No, ne vse, ampak nekateri gredo, novi pridejo in jaz zmeraj z zanimanjem spremljam novosti. Tokrat sem v test dobila celo škatlo izdelkov in danes ti predstavljam prvega med njimi: 24h brush liner črtalo za oči.

Catrice 24h brush liner črtalo za oči

catrice-24h-brush-liner-eyeliner-črtalo-za-oči

24h brush liner združuje natančen eyeliner in dragoceno nego z enim samim nanosom, brez parabenov, mikroplastičnih delcev in PEG-jev. Zahvaljujoč fleksibilni in fini krtači jo lahko zelo natančno nanesete na linijo trepalnic za fine sloge eyelinerja ali dramatične mačje oči.

Catrice 24h brush liner črtalo za oči obljublja dolgotrajno obstojnost, negovalno formulo s kokosovo vodo in mat zaključek. Kaj pa dostavi?

Barva
catrice-24h-brush-liner-eyeliner-črtalo-za-oči

Točka za Catrice 24h brush liner črtalo za oči. Barva je resnično črno črna, že takoj z enim nanosom. Posuši se mat in se, ko je suh, ne sveti, tako da je resnično nekaj posebnega.

Nanos

Catrice 24h brush liner črtalo za oči je črtalo v obliki čopiča. Čopič je kratek in malenkost širši, tako da res res tanke črte z njim ne moreš narediti. Lepo sede v roko in z njim se da lepo delat. Nanos je lep, saj je črtalo dovolj prekrivno, da se ne rabiš mučit z njim.

Obstojnost
catrice-24h-brush-liner-eyeliner-črtalo-za-oči

Tudi tukaj lahko samo rečem, bravo. Lepo obstojno, ko se posuši. Čas sušenja je žal malenkost daljši in v tem času se lahko odtisne na zgornji del veke. Ko pa se posuši, pa obstane na mestu. Ni sicer vodoodporen, kar pomeni, da se bo pri stiku z vodo, solzami,… razmazal, a na meni lepo ostane cel dan in sem z obstojnostjo zadovoljna!

Končna ocena

Catrice 24h brush liner črtalo za oči mi je takoj prirasel k srcu in ga z veseljem uporabljam! Všeč mi je tako mat videz, njegov čopič in obstojnost. Mojih oči ni dražil, všeč pa mi je tudi, da je odstranjevanje dovolj enostavno in ne rabim drgnit oči ali pa biti črna še naslednje jutro.
Več o njem pa si lahko prebereš na uradni strani Catrice kozmetike.

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja