Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

CuteShop.Si – spletna trgovina z oblačili

Cuteshop je spletna trgovina z oblačili, ki sem jo odkrila pred kratkim.  Vem, da je spletni trgovin z oblačili že samo v Sloveniji kar nekaj, torej zakaj si Cuteshop zasluži svojo objavo?
Spletne trgovine z oblačili so namreč moja nočna mora. Na fotografijah zmeraj vse izgleda oh in sploh, super fino fajn, potem pa izdelek dobiš v roke in… ni več nujno, da je tako lepo. Zato sem zmeraj vesela, ko naletim na trgovinico, kjer so izdelki dejansko takšni kot na fotografijah in kjer je strah odveč! Moja trenutna izbira?

CUTESHOP.SI

tunika-gemma-cuteshop

Zakaj?

-prijetna nakupovalna izkušnja

Spletna stran je lepa za pogledat in ni težka za uporabljat. Saj veš, kako je, ko imaš občutek, da bi se prej naučila kitajščine kot pa naročila izdelek? Ker je treba izpolnit 300 okenc, obkljukat 100 kvadratkov, vmes pa te čaka še 200 varnostnih sporočil? No, tega tukaj ni. Ob kliku na ‘blagajno’, se ti avtomatsko pokažejo vsi podatki za izpolnit, hkrati izbereš način plačila in zadeva je urejena. ZAKON!

-krasni izdelki

Joooj, tako lepa oblačila! Jaz sem kar zahtevna, ker imam doma polno omaro vsega in res redkokdaj najdem izdelek, za katerega rečem, UAU, to je to! Ampak Cuteshop ima res ogromno oblačil, ki so se znašla na moji listi želja. A lahko samo rečem, da so tunike in oblekice moja šibka točka? In v tej spletni trgovini jih je ogromno. Za vsak okus in vsak stil!

-super uporabniška podpora

Ema je zelo prijazna punca in z veseljem pomaga in svetuje pri izbiri! Na sporočila odgovarja hitro in to je meni zelo pomembno! Ker če jaz čakam na odgovor 2 dni, bom oblačilo vmes kupila drugje – ne da se mi čakat 😉 In Cuteshop je tukaj ažuren in si zasluži same pohvale.

-skrbno pripravljen paketek

Tu pa je prišlo največje presenečenje! Ne samo, da je moja tunika res čudovita, ko sem odprla paketek, je bil ta pripravljen tako lepo, da sem ga najprej poslikala s vseh koncev in krajev! Paketek kavice, lepa misel in še popust. Noro, res! Tako lepo je, ko se nekdo potrudi in vidiš, da res dela s srcem!

tunika-gemma-cuteshop

Bo kateri izdelek še moj?

O, ja, zagotovo! In zato sem si pripravila kar listo želja oblačil, ki bi jih imela. Rada imam liste želja, ker ko jo delam, vmes večkrat premislim, če je ta izdelek res tisto, kar si želim in če ga bom dejansko nosila. In tukaj je, moja

LISTA ŽELJA

cuteshop-wishlist

Vsa oblačila pa si lahko ogledaš TUKAJ – jasno je, da so nam všeč različne stvari, zato ti toplo priporočam, da si sama ogledaš, kateri izdelki so pisani tebi na kožo, prepričana sem, da boš našla nekaj zase! Jaz bom zagotovo še našla kaj, kar bom z veseljem nosila! Vse moje modne objave pa si lahko ogledaš TU.

Xoxo, A.

P.S.: Na voljo pa niso samo majhne številke, ampak tudi velike, Ema res misli na nas VSE! <3

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja