Mollon Pro UV Protection nadlak

mollon-pro-uv-protection-top-coat

Če smo zdaj nekaj časa govorili o mat nohtih, je čas, da zamenjamo temo in zaključek. Tokrat bom govorila o sijaju na nohtih. Takšnem, ki ti ga lahko da samo dober nadlak. Danes je na testu

Mollon Pro UV Protection nadlak.

mollon-pro-uv-protection-top-coat

Kaj?

UV Protection nadlak je nadlak, ki ima rahlo vijolično barvo, ampak po nanosu to ni problematično in se na barvnem laku NE VIDI! Z vitaminom E je narejen, da so nohti lepi.

mollon-pro-uv-protection-top-coat

Zakaj?

UV Protection nadlak vsebuje UV filtre, ki poskrbijo za večji lesk in podaljšano obstojnost. AMPAK to še ni vse! Za vse zabave željne – ta nadlak je tisti lak, ki ga želiš nositi v diskoteki, saj se pod fluorescentnimi lučmi sveti! Ah, Mollon Pro, kje ste bili 10 let nazaj, ko sem jaz hodila po diskotekah? 😉

mollon-pro-uv-protection-top-coat

Kako?

Lahko ga uporabiš samostojno, kot lak, brez barvne podlage. Super, če so tvoji nohti malo ubogi in jih želiš zaščititi ali pa jim želiš dodati samo lesk.
Lahko ga uporabiš kot nadlak preko barvnega laka za nohte. Tako zaščitiš manikiro in ji podaljšaš obstojnost, hkrati pa poskrbiš za dodaten lesk.
Lahko pa ga uporabiš preko monofaznih lakov, ki sicer sijaja ne potrebujejo, dodaš pa tisti fluorescentni efekt.

mollon-pro-uv-protection-top-coat

UV Protection nadlak je zagotovo nadlak, ki si zasluži posebno mesto v moji zbirki, tudi zaradi njegovega vonja, ki je malenkost drugačen od navadnih lakov. Meni v bistvu diši. Kje ga dobiš? Kupiš ga lahko v spletni trgovini Mollon Pro, TUKAJ. Imajo pa še druge nadlake, zato sem prepričana, da boš našla tistega, ki ga potrebuješ!

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja