Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Mollon Pro UV Protection nadlak

READ THIS POST IN ENGLISH

Če smo zdaj nekaj časa govorili o mat nohtih, je čas, da zamenjamo temo in zaključek. Tokrat bom govorila o sijaju na nohtih. Takšnem, ki ti ga lahko da samo dober nadlak. Danes je na testu:

Mollon Pro UV Protection nadlak

Mollon Pro UV Protection nadlak
Kaj?

Mollon Pro UV Protection nadlak je nadlak, ki ima v flaški rahlo vijolično barvo, kar me je najprej zaskrbelo, saj rada nosim tudi bele in svetle odtenke lakov za nohte, ampak po nanosu to ni problematično in se na barvnem laku ta vijolična NE VIDI!

Mollon Pro UV Protection nadlak
Zakaj?

UV Protection nadlak vsebuje UV filtre, ki poskrbijo za večji lesk in podaljšano obstojnost. AMPAK to še ni vse! Za vse zabave željne – ta nadlak je tisti lak, ki ga želiš nositi v diskoteki, saj se pod fluorescentnimi lučmi sveti! Ah, Mollon Pro, kje ste bili 10 let nazaj, ko sem jaz hodila po diskotekah? 😉
Vsebuje tudi vitamin E, ki poskrbi za zdrave in lepe nohte.

Mollon Pro UV Protection nadlak
Kako?

Lahko ga uporabiš samostojno, kot lak, brez barvne podlage. Super, če so tvoji nohti malo ubogi in jih želiš zaščititi ali pa jim želiš dodati samo lesk.
Lahko ga uporabiš kot nadlak preko barvnega laka za nohte. Tako zaščitiš manikiro in ji podaljšaš obstojnost, hkrati pa poskrbiš za dodaten lesk. Pazi, da bo barvni lak pred nanosom popolnoma suh!
Lahko pa ga uporabiš preko monofaznih lakov, ki sicer sijaja ne potrebujejo, dodaš pa tisti fluorescentni efekt.
Izbira nanosa je tvoja!
Mollon Pro UV Protection nadlak se enostavno nanaša in ne packa manikire pod njim. Suši se normalno časa in ni hitrosušeči se nadlak.

Mollon Pro UV Protection nadlak

Mollon PRO UV Protection nadlak je zagotovo nadlak, ki si zasluži posebno mesto v moji zbirki, tudi zaradi njegovega vonja, ki je malenkost drugačen od navadnih lakov. Meni v bistvu diši. Kje ga dobiš? Kupiš ga lahko v spletni trgovini Mollon Pro, TUKAJ.
Cena za 15 ml je 9,90€.

Xoxo, A.

P.S.: To pa ni edini nadlak, ki sem ga preizkusila, če te zanimajo ostali, klikni TUKAJ.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja