Hrana, Malinca, Osebno, Potovanja

Imunobiotiki Malinca – popolna rešitev za prebavne težave

malinca-imunobiotiki-ocena

Imunobiotiki – rešitev za vse prebavne težave. Ob pogovarjanju o potovanjih beseda prej ali slej nanese tudi na hrano. Pogosta težava je zagotovo prebava. Mislim, da si na potovanju nihče ne želi prebavnih težav, kaj hitro pa lahko nastopijo zaradi drugačne hrane in začimb ali drugačnih vzorcev prehranjevanja. Dolgo sem iskala izdelek, in ga končno našla, ki je namenjen urejevanju prebave in ki ga lahko vzamem tudi s sabo na potovanje. Predstavljam ti

MALINCA IMUNOBIOTIKE v kapsulah

malinca-imunobiotiki-ocena

Majhne bele kapsule, v mini embalaži, ki še lušno izgleda, so kot nalašč za potovanja. Embalaža je namreč dovolj majhna za vsak kovček, nahrbtnik, pa tudi v kak žep gre 😉 Na srečo se trdno zapira in preživi premetavanje prtljage. Embalaža na fotografiji je preživela 14-dnevno potovanje po Tajski, pa verjemi, da nisem niti razmišljala, da bi pazila nanjo 😉

malinca-imunobiotiki-ocena

KAJ SO IMUNOBIOTIKI?

Imunobiotiki so prehransko dopolnilo, ki vsebujejo 100 % čiste bakterije, ki delujejo na prebavo in črevesno mikrofloro. Verjamem, da si zdaj ta stavek vsaj trikrat prebrala, ker ZAKAJ BI KDO JEDEL BAKTERIJE? Naj te potolažim!

a) To so DOBRE bakterije, tiste, ki jih naše črevesje NUJNO potrebuje, da deluje uspešno, zdravo in brez težav.
b) Zaradi posebne kapsule, se aktivirajo šele, ko prispejo v črevesje in tako delajo ‘štalo’ tam, kjer jo morajo.

Torej, bakterije niso problem, temveč rešitev!
Saj bi ti naštela vse strokovne izraze, kaj vse te kapsule vsebujejo, pa verjamem, da tebi to pove točno toliko kot meni (beri, sliši se fino, ma nisi prepričana, čemu pomaga), zato ti raje priporočam, da skočiš k Malinci, kjer je vse boljše razloženo. Jaz ti raje še zaupam, da nimajo nepotrebnih dodatkov in ne vsebujejo sladkorjev, polnil, soje, glutena ali laktoze. Pa še SLOVENSKE so!

malinca-imunobiotiki-ocena

ZAKAJ JEMATI IMUNOBIOTIKE?

Če se zdaj sprašuješ, čemu sploh jemati Imunobiotike, je tukaj odgovor zate.
Dobro, potovanja in tujo hrano sem že omenila. In res, res priporočam. Ker ni bolj nadležnega kot sredi top potovanja obsedeti na stranišču. Konec zabave.

Ampak Imunobiotiki so več kot samo fine tabletke za potovanje! Pa začnimo pri osnovi, torej pri našem črevesju. Ki ima pomemben vpliv na naš imunski sistem in naše počutje nasploh. Če se črevesje ne počuti dobro, se tudi mi ne počutimo dobro. Torej naredi eno ‘kuro’ (več o tem kasneje) z Imunobiotiki tudi ti, če:
-imaš težave z napihnjenostjo
-imaš prebavne težave
-te muči driska
-je tvoja težava slaba prebava

ipd.

malinca-imunobiotiki-ocena

KDAJ ZAČETI IN KAKO DOLGO JEMATI IMUNOBIOTIKE?

Imunobiotike začni jemati že kak teden do dva PRED potovanjem. In jih, seveda, jemlji cel čas potovanja. Priporoča se jemanje nekje DVA MESECA in ob morebitnih spremembah, poslabšanjih vse skupaj ponoviti. Da opaziš ‘rezultate’ bo nekaj časa, seveda, trajalo, ampak na koncu je to zagotovo odvisno predvsem od tebe in tvojega telesa. Zagotovo pa jim daj kak mesec časa, da pokažejo svojo moč!

malinca-imunobiotiki-ocena

KAKO JEMATI IMUNOBIOTIKE?

Zapomni si zlato pravilo jemanja imunobiotikov:
Zmeraj PRED obrokom (boljše kosilo ali večerja) vzemi ENO kapsulo.
Priporočljivo oziroma celo zaželeno je jemanje z dovolj tekočine, jaz ti priporočam vodo ali nesladkan čaj 😉 In to je vsa umetnost. Ni težko, kajne.

Okej, spomniti se je treba, ampak na srečo imaš več možnosti, da ne pozabiš 😉 Če pa slučajno pozabiš, pa tisto kapsulo izpusti in ne jemlji naslednji dan dveh! ENA NA DAN je maksimum =)

malinca-imunobiotiki-ocena

V eni embalaži, ki stane približno 30 € se skriva 30 kapsul. Kar je v osnovi 1 €/dan. Da bo tvoje črevesje srečno, da bo prebava veseli in da se boš ti dobro počutila. Ni tako grozen znesek, kajne?

Jaz sem imunobitike jemala pred in nato cel čas svojega potovanja po Tajskem. In ti odkrito povem, da težav nisem imela NOBENIH. Nič prebavnih motenj, nič slabega počutja, zvijanja, nič od nič. Pa mi lahko verjameš, da je hrana na Tajskem popolnoma drugačna kot ta pri nas. Začinjena je kar precej bolj, okusi so drugačni, sestavine nekaj drugega.

Pa tudi pazila se nisem, jedla sem na stojnicah ob cesti, jedla sem tam, kjer jejo domačini, jedla sem na tržnicah in preživela brez posledic. Neumno bi bilo, če bi zdaj trdila, da evo, to so pa Imunobiotiki, ker bi tako morala še enkrat na Tajsko brez (sej ne, da se branim, haha), ampak sem vseeno mnenja, da pa nekaj so pripomogli k boljšemu počutju in na koncu dneva – raje preventiva kot pa kurativa 😉

Če te zanima, kje jih kupiti – odgovor je TUKAJ!

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s spletno trgovino Malinca**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja