Čudež v steklenički: Kolagen shot

READ THIS POST IN ENGLISH

Prehranski dodatki. Nujno zlo, pika na i ali nepotrebna navlaka? Sama sem se dolgo spraševala ravno to, preizkušala tisto in to, brez nekih velikih rezultatov. Potem pa je prišlo povabilo za preizkus Hungy Skin Kolagen Shot-a. (Svojega lahko kupiš TUKAJ). Pa sem si rekla, zakaj pa ne. Odločitev, ki me je spremenila.

gaia-naturelle-hungry-skin-kolagen-shot-collagen

KAJ JE KOLAGEN SHOT?

Super koncentrirano, anti-aging prehransko dopolnilo s kolagenom, hialuronsko kislino, MSMjem in vitamini za celovito nego kože od znotraj, za mladosten videz, ohranjanje lepih las in čvrstih nohtov.

gaia-naturelle-hungry-skin-kolagen-shot-collagen

ZAKAJ RAVNO KOLAGEN SHOT?

  • Vsebuje ribji kolagen, ki je najbolj čista in varna oblika kolagena.
  • Je v tekoči obliki in ima zato  do 10 krat boljšo absorpcijo kot dopolnila v prahu ali tabletah.
  • Je slovenski - izdelan v slovenskem podjetju.
gaia-naturelle-hungry-skin-kolagen-shot-collagen

DEJSTVA O KOLAGENU

  1. Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu. Med drugim vpliva tudi na čvrstost in elastičnost kože, prožnost mišic,...
  2. Po 20. letu starosti se proces proizvajanja kolagena v telesu upočasni.
  3. Njegov upad vodi k nastanku gub.
  4. Kolagen se tvori le ob zadostni količini vitamina C.

PA RES POMAGA?

(Ob objavi tega posta jemljem Kolagen Shot malo več kot mesec dni)

gaia-naturelle-hungry-skin-kolagen-shot-collagen
NOHTI

A veš tisto, ko si vsakih par dni strižeš nohte na nogah? No, to. Ker samo še rastejo, rastejo, rastejo. Tako na rokah kot na nogah(na žalost Kolagen Shot ne ve, da tistih na nogah ne rabim dolgih in da na njih ne rabi vplivat 😉 ). Na žalost sem pozabljivo bitje in nisem spremljala rasti nohtov pred začetkom uživanja Kolagen shot-a, sem pa izbrskala podatek, da nohti v povprečju zrastejo 0,1 mm na dan(https://www.scienceabc.com/humans/fast-nails-grow.html). Kar pomeni, da normalno zrastejo nekje med 3 in 4 mm na mesec. No, meni v tem trenutku nohti na rokah zrastejo približno 4-5mm na teden. Mhhhhhm, jaz sem srečna. Pa čeprav jih morem sedaj vsak teden pilit in oblikovat.

LASJE

Ko ti še frizerka sama od sebe reče, da so lasje lepši in močnejši veš, da je nekaj na tem. Prva stvar, ki sem jo opazila je bilo zmanjšano izpadanje. Predstavljaj si moje navdušenje ko po tuširanju v odtoku ni več ostalo 200 las ampak samo mogoče 20. NORO! Potem pa kar naenkrat sračje gnezdo na glavi. Kako, kaj se dogaja?!? Jah, pognalo mi je ogromno število novih laskov, ki so pa še majčkeni in štrlijo v vse smeri. Če verjameš ali ne, naenkrat celo izgleda kot da imam kaj las na glavi. Moji lasje so zaradi moje ščitnice zelo na udaru - ubogi, krhki, lomljivi, izpadajo, tanki, ni da ni. Kolagen Shot je prvi dodatek pri katerem se rezultat pozna tudi na glavi. In jaz sem presrečna!

KOŽA

Tukaj se je sprememba pojavila najkasneje in najmanjša je, verjetno zato, ker še nimam ogromnih gub. Imam eno gubico na čelu, ki je na otip res manj globja, nove pa se ne pojavljajo(ampak se zaenkrat tako in tako ne). Sem pa opazila, da je koža manj suha.

gaia-naturelle-hungry-skin-kolagen-shot-collagen

PRIPOROČAM?

Absolutno! Vsakomur. Edini minus, ki ga pa z lahkoto vzamem vzakup je okus. Na žalost ima dokaj sladkast okus, ampak sem hitro našla rešitev - v eni roki čaj, v drugi Kolagen Shot in po hitrem postopku okusa več ni. Pitje je preprosto, saj pride z merico, v katero kolagen natočim in jo po uporabi umijem. Shranjujem ga kar v originalni škatlici, na pultu, da me zjutraj opomni.

gaia-naturelle-hungry-skin-kolagen-shot-collagen

Si ti že preizkusila kolagen(bodisi tega ali katerega drugega)? Se pridružuješ mojemu navdušenju?

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 comments