Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Oriflame Poživljajoča kokosova voda in melona set

READ THIS POST IN ENGLISH
A veš kako diši poletje? Jaz vem! Vonj poletja je k meni prinesel Oriflame z najnovejšim dodatkom Love Nature liniji, liniji, ki je okolju prijazna (BRAVO, Oriflame!). Vonji te linije so naravnost krasni in najnovejši vonj ni nič drugačen. Svež, poleten, prijeten.

POŽIVLJAJOČA KOKOSOVA VODA & MELONA

Vonj kokosa in melone je vonj, ki me v trenutku ponese nekam pod palmo, kjer srkam koktejl iz svežega kokosa. Mmmmm, prosimhvala! Vonj ostane na koži, vendar ni preintenziven in je nemoteč, ravno dovolj dišim. Ampak diši pa cela kopalnica in tako se vsak večer podam v dišeče razvajanje ter razvajam tako svoj nos kot svojo kožo.
oriflame-love-nature-coconut-water-melon
Kot večino vonjev, tudi ta vonj zastopajo trije izdelki, milo, gel za tuširanje in losjon za telo. Gel za tuširanje in losjon za telo že pridno uporabljam, mila pa mi je kar malo škoda odpreti in bom najprej počakala, da porabim ostale, ki jih imam doma in so že odprti.oriflame-love-nature-coconut-water-melonVšeč mi je gostota gela za tuširanje, saj je tekoč, vendar še zmeraj gelast. Nežen do kože, občutek med in po tuširanju pa je resnično prijeten. Kože ne izsuši in ponavadi bi preživela tudi brez losjona za telo.
oriflame-love-nature-coconut-water-melon
oriflame-love-nature-coconut-water-melon
Ampak zakaj se ne bi razvajala še bolj. Losjon za telo je standardne bele barve in dišeče razvajanje samo še stopnjuje. V kožo se hitro vpije in jo prijetno navlaži. Je bolj na tekoči strani, vendar se ga da z lahkoto nadzorovati in nanesti.
oriflame-love-nature-coconut-water-melon
Letos se iz nekega razloga spopadam z resnično suho kožo, sploh po nogah. Kombinacija gela za tuširanje in losjona za telo se je, zaenkrat, izkazala kot učinkovita vlažilna metoda. Čeprav še zmeraj občasno uporabim olje za telo, ko se mi zdi situacija res huda, sploh po britju, lahko rečem, da sem zelo zadovoljna z dosedanjim napredkom.oriflame-love-nature-coconut-water-melon
Kakšne vonje pa ti najraje uporabljaš poleti? Se tudi ti spopadaš s suho kožo?
Xoxo, A.
**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

 

2 komentarja

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja