Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Mat kombinacije in Mollon Pro mat nadlak

Prejšnji teden sem pisala o Mollon Pro Mat nadlaku in danes je čas, da ti pokažem nekaj primerov, kako izgledajo mat nohti. Izbrskala sem nekaj mojih lakov, ki so se mi zdeli zanimivi za prikaz tega efekta, seveda pa sprejemam tudi vaše želje in ideje! Meni najljubše mat kombinacije so:

Samostojen lak: Mollon Pro Mat nadlak

mollon-pro-matnadlak

Mat nadlak lahko naneseš kot samostojen lak za nohte, brez barve spodaj. Meni je ta efekt med tednom zelo ljub, ker imam hkrati občutek, da imam nalakirane nohte, a ni panike, če se kaj odkruši. Obenem pa nohti izgledajo zelo lepo pa še zaščiteni so! (Občasno ga rada uporabljam tudi kot podlak, saj lepo ‘zgladi’ nohte.)

Zelen krem lepotec: Mollon Pro 235 Serves
mollon-pro-mat-nadlak-mat-kombinacije

En izmed lepših mat efektov je viden preko kremnih lakov. In ta zelenko ni nobena izjema. Nohti me malo spominjajo na krede in končni videz mi je res noro všeč!

Rdeče in bleščeče: Mollon Pro 11 Fire of Love
mollon-pro-mat-nadlak-mat-kombinacije

Joj, kako lepo pridejo bleščice pod mat nadlakom! Tako posebno in skrivnostno mi deluje. Žal se na spodnji fotki ne vidi ravno najboljše, upam, da mi ob priliki uspe narediti boljšo fotko, ampak če pogledaš kazalec, vidiš zametek tega, kako je to v resnici izgledalo! Ko bleščice kukajo izza mat videza, uau!

Zeleno in frosty: Mollon Pro 174 Jeanette
mollon-pro-mat-nadlak-mat-kombinacije

A poznate Zoya lakce? No, Zoya Veruschka izgleda noro podobno končnemu izgledu te kombinacije. In veš, kaj? To je kombinacija, za katero je še moj Jan rekel, da izgleda noro lepo!

Oranžno in neon: Mollon Pro 184 Escada

Itak sem ga morala dat še čez neonček. In Mollon Pro ima res krasne neončke! Sem se ful odločala, a bi rumeno ali oranžno in evo ga, oranžnega lepotca. Tukaj končno izgled bolj spominja na plastiko in meni je to zelo všeč.

mollon-pro-matnadlak

Katera so tvoje najljubša mat kombinacije? Jaz se kar ne morem odločiti. Všeč so mi vse! Vem pa, da se moram zagotovo še poigrati s kakšno mat poslikavo, kaj praviš?
Svojega mat lepotca pa lahko kupiš v spletni trgovini Mollon Pro Slovenija, tukaj.

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja