Catrice Nail Oil (olje za nohte)

Catrice stojalo je pred kratkim, tako kot vsako leto, doživelo prenovo. In v tej prenovi se je na stojalu znašel meni zelo zanimiv izdelek, Catrice Nail Oil - olje za nohte. Seveda jaz ne bi bila jaz, če ga ne bi preizkusila, svoje ugotovitve in oceno pa ti zaupam v tej objavi.

CATRICE NAIL OIL (olje za nohte)

Pa si najprej poglejmo sestavine:
PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, PARFUM (FRAGRANCE), COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, GARDENIA TAITENSIS FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, PEG-8, MEK, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, CITRIC ACID, CI 60725 (VIOLET 2).

Catrice Nail Oil (olje za nohte) vsebuje 98% naravnih sestavi in je primerno tudi za vegane. Vsebuje mandljevo in kokosovo olje ter vitamina E in C. Po sestavi je izredno hranilno in vlažilno, namenjeno resnično suhi obnohtni kožici. Edina stvar, ki me pri sestavinah moti, je parfum, ampak glede na to, da izdelek resnično nanašam samo na nohte in obnohtno kožico, ga lahko spregledam 😉

Embalaža

catrice-nail-oil-olje-za-nohte

Catrice Nail Oil (olje za nohte) pride v stekleni prozorni embalaži s kapalko. Meni je to všeč, ker se ga da izredno lepo dozirat, nekje ena kapljica na en noht. Moja kapalka deluje fenomenalno in nič ne pušča. Flaška se lepo zapira, tudi s prenašanjem naokoli ni bilo težav. Edini problem, ki ga jaz pri tej embalaži vidim, je morebitno lomljenje embalaže.

Vonj in konsistenca

Joj, kako to olje za nohte diši! Malo sladkasto, malo tako... po milu. Ampak meni ima res prijeten vonj, je pa res, da je ta vonj resnično močan. Če si občutljiva na močne vonjave, morda ta ne bo zate, če pa imaš rada izdelke, zaradi katerih diši še cela soba, pa zagotovo priporočam čekiranje v trgovini! Je tekoče, ampak se kože dobro oprime, kar pomeni, da ob nanosu niso mastne še tvoje roke, oblačila in vsa tvoja okolica, temveč samo tam, kjer ga naneseš.

Uporaba in efekt

catrice-nail-oil-olje-za-nohte

Jaz ga s pomočjo kapalke nanesem na obnohtno kožico. Cela kapalka mi zadostuje za vseh deset prstov. Olje nanesem in ga pustim nekaj minut, da se vpije. Nato pa ga vmasiram v obnohtno kožico, obenem pa masiram tudi noht in nohtno ploščo. Še malo počakam, nato pa nanesem na dlani še kremo za roke in opravljeno!

catrice-nail-oil-olje-za-nohte

Efekt je takojšen. Suhih predelov več ni, koža pa izgleda navlažena in lepša. Pa še roke mi dišijo 😉 Obožujem olja za nohte, saj rada negujem svojo obnohtno kožico in nohte na dišeč in prijeten način!

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja