Lepota, Mollon Pro, Nohti

Top 3 laki za najdaljšo noč v letu z Mollon Pro

Mollon-pro-new-year-manicure-ideas

Počasi bo čas, da se poslovimo od starega in pozdravimo novo leto. In da bo na najdaljšo noč vse tipi topi, sem zate pripravila top 3 lake za nohte, kot predlog, kaj nositi v tej slavnostni noči. Vsi trije laki so znamke Mollon Pro, vsi trije so na fotografijah nanešeni v enem sloju, vsi trije se mažejo izredno lahko in vsi trije se hitro sušijo. Zakaj sem izbrala ravno te tri? Preberi v nadaljevanju!

Elegantna rdeča – 12 African Adventure

Mollon-pro-new-year-manicure-ideas

Če si za eleganco, potem je rdeča kar prava izbira zate. Pri Mollon Pro imajo ogroooomnoooo rdečih lakov za nohte, jaz pa sem ozbrala odtenek , ker je malenkost temnejši, super paše na mojo polt in je res taka brezčasna elegantna.

Skrivnostna zelena – 174 Jeanette

Mollon-pro-new-year-manicure-ideas

Zeleno, ki te ljubim zeleno. Obožujem to temno zeleno barvo, tako skrivnostno, povezano z naravo in bleščeče. Te bleščice dajejo celotnemu videzu piko na i in kar predstavljam si eno krasno žametno obleko za zraven!

Igriva roza – 907

Mollon-pro-new-year-manicure-ideas

Za vse, ki vam eleganca in oblekice niso tako blizu in vam je ljubša razigrana igrivost, je tukaj roza ‘želejček’, ki popestri vsak videz. Ta barva pristaja skoraj vsakomur in je res super izbira tako k malo bolj resnemu videzu kot h kavbojkam in teniskom. Poišči še živo roza šminko za ustnice, pa si zmagala!

Tako, to so moje tri izbire za skok v Novo leto, do zadnjega se bom odločala, kateri videz bo pravi zame. Katere ga bi pa izbrala ti?

IKot vedno, vse tri lake lahko kupiš v spletni trgovini Mollon Pro 😉

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

(1) komentar

  1. Zelene me ponavadi ne prepričajo, ampak ta izgleda top 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja