Collaboration: Valentine’s Day mani with Katja, Nail2Express

valentine-day-nail-art-mani-anny

Valentinovo je spet tu. In z njim valentinovi nohti, valentinovo ličenje, … Z veseljem in ponosom povem, da je današnja objava sodelovanje z meni eno zelo ljubo blogerko – Katjo, Nail2Express. Punco, ki ustvarja krasne manikire, punco, ki obvlada in punco, ki je nenazadnje tudi super oseba! Mlada mamica, ki najde čas tudi za nohte. Kaj je za Valentinovo ustvarila Katja si oglej TUKAJ.

valentine-day-nail-art-mani-anny

S partnerjem Valentinovega ne praznujema. In ne, nisem ena izmed tistih, ki bi cel čas razlagala, kako ničesar nočem, potem pa bila užaljena, ker nisem nič dobila. Na tej točki pa moram priznat, da čeprav se vsako leto znova zmeniva, da ne bova praznovala in obeleževala tega “praznika” se moj fant vsako leto spomni name z neko malenkostjo. In je ponavadi on tisti, ki ostane brez darila. (Pa se na srečo nič ne jezi!)

valentine-day-nail-art-mani-anny
Na Valentinovo me vežejo takšni in drugačni lepi spomini, najbolj pa mi je ostalo v spominu eno, ko sem bila še v osnovni šoli. Nekje sem namreč prebrala, da se na Valentinovo obdaruje ljudi, ki jih imaš rad, torej tudi prijatelje, družino,… Ideja se mi je zdela super, zato sem za vsakega, ki se mi je zdelo, da mi je blizu pripravila darilce. Skupaj s čokoladico je vsak dobil ročno izdelano voščilnico z mislijo posebej zanj. Ne spomnim se, kako so darilca izgledala. Spomnim pa se veselja vseh, ki so jih prejeli. Še zmeraj rada obdarujem ljudi, sploh z darili, ki jih izdelam sama.
valentine-day-nail-art-mani-anny
Nek neuraden simbol Valentinovega je rdeča vrtnica. Meni najmanj ljuba barva vrtnice. Tako klišejsko se mi zdi. Seveda sem je vesela, če jo prejmem, veselje pa bi bilo še večje, če bi bila vrtnica drugačne barve ali pa rožica sploh ne bi bila vrtnica. Čokolade, ki se ponavadi tudi podarja, se pa nikdar ne branim, sem pravi čokomanijak.
valentine-day-nail-art-mani-anny

To so moje misli in spomini okoli Valentinovega. Vesela bom, če svoje misli, spomine ali razmišljanja o tem dnevu deliš z mano!

Xoxo, A.

2 Replies to “Collaboration: Valentine’s Day mani with Katja, Nail2Express

  1. Krasna manikura, mi je všeč, da so narisane pikice namesto srčkov. 🙂
    Drugače pa jaz vedno ta vijola Essence lakec z bleščicami in srčki uporabim za Valentinovo – že nekaj let zapored. 😛 Ponavadi nanesem kar enobarven lakec, čez pa te bleščice in izpade super. :))

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja