Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Food and road trips ;)


Obožujem izlete. Daljše, prave “road trip”-e ali pa krajše, tudi enodnevne. Ko greš, se odklopiš, uživaš, pozabiš na vse in raziskuješ neznane kraje. Tiste oddaljene ali pa te, blizu doma. Včasih kar s težavo čakam vikend, ko je na sporedu izlet. Poznaš tisto otroško neučakanost, kam grem, kaj bom videla, kje bom uživala? Ti planirani izleti so balzam za dušo. Obstajajo pa še drugi izleti, tisti, ki niso planirani, ko zjutraj pogledaš skozi okno, vidiš lepo vreme in se odločiš, danes gremo pa na izlet!


Moji najljubši izleti? V naravo, kam pa! Čeprav (več) nisem nek velik hribolazec, me še zmeraj prepričajo hribčki in vzpetine, dokler je le okolici jasno, da ko je odmor, je odmor in da se nam nikamor ne mudi. Še ljubše destinacije pa so mi parki, jezera, soteske in botanični vrti. Rože, živali, mir? To je zame!


En izmed lepših izletov zadnjih nekaj mesecev je bil izlet do Šmartinskega jezera v okolici Celja. Krasno jezero, čudovit sprehod z neprevelikim številom sprehajalcev, miren pogovor – balzam za dušo.

Kar pa mi na izletih ponavadi povzroča probleme pa je – HRANA. S sabo namreč potrebujem nekaj, kar mi da energijo, kar zadovolji mojo željo po sladkem in kar nadomesti vse “grickarije”. Trudim se prehranjevati čim bolj zdravo, vendar iz izkušenj vem, da sadje nošnje v nahrbtniku ne prenaša najbolje. In potem se je začelo iskanje…

MANA HRANA

Vse potrebno, in še kaj več, sem našla v spletni trgovini Mana Hrana. Trgovini z dušo in zdravimi prehranskimi izdelki. Pri Mani Hrani skrbijo, da v svoji trgovinici nudijo samo izdelke visoke kakovosti, ki pa so hkrati tudi prijazni do okolja. Poskrbeli so tudi za vegane kot za tiste, ki imajo glutensko intoleranco. Sem ti vzbudila zanimanje? Ponudbo si oglej TUKAJ, jaz ti bom pa na hitro predstavila moje najljubše izdelke.

Na prvem mestu kraljuje MYLK Kokosovo mleko z okusom čokolade. Mmmm, božansko! Pa ti priznam, da drugače nikdar nisem bila ljubiteljica čokoladnega mleka, ampak tole je pa neka druga raven. Sploh, ko je res hladno… BO-ŽAN-SKO! In ker sem velik čokoholik, sem izbrala tudi Bio Presne Čokolade IQ z okusom Maline in Pomaranče. Velik plus? Ta čokolada ni tako sladka in težka kot so “navadne” čokolade, je bolj podobna pravim, temnim čokoladam, zato je tanka in polna okusa. In zaradi tega je ne rabim pojesti na kile, da je moj okus za sladko srečen. 


Obstajaja pa ena skupina izdelkov, brez katere si enostavno ne predstavljam dneva. Res ne! Oreščki so moj “guilty pleasure” in res jih obožujem. Vse, ne diskriminiram. Moji najljubši? S čokolado, haha! Pravi čokoholik, kaj morem. Bio Kaljeni Mandlji s presno čokolado imajo samo eno slabost – ne morem jih nehat jest! Ko pa mi zmanjka energije pa posežem po energijskih ploščicah. In Rude Health so moja izbira. Okus? Arašid. Opozorilo za vse, ki ne poznate energijskih ploščic – celo pojest zna bit kar zalogaj. Ampak ko si na izletu in hodiš in hodiš in potrebuješ dvig energije pa je par koščkov energijske tablice nekaj najboljšega ever.
Obožujem tudi koruzne rezinice, ki pridejo prav, ko se mi zalušta čips, pa bi nekaj grickala, obstaja pa, na žalost, tudi izdelek, ki me je pustil ravnodušno. Polnozrnati rženo ovseni piškoti se slišijo sanjsko, žal pa so presuhi za moj okus in me res niso navdušili.

Imaš še kakšno idejo zame, kaj vzeti s sabo na izlet, da bo moj želodček srečen? Ali pa imaš zame kako super idejo za izlet? Z veseljem ti prisluhnem 😉

Xoxo, A.

**this post includes PR products provided for honest review**


Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja