TOP MASKARA: POLETJE 2019

catrice-eyeconista-lash-millionizer-volume-mascara (1)

Maskare so moja velika ljubezen in res jih ogromno preizkusim in uporabljam. Tokrat imam zate maskaro, ki bo zavzela poletje (in leto) 2019. Sem vzbudila tvoje zanimanje? Potem beri dalje!

CATRICE EYECONISTA LASH MILLIONIZER VOLUME MASKARA

catrice-eyeconista-lash-millionizer-volume-mascara

Najprej nekaj besed o embalaži. Rose gold, seveda, je še vedno totalno top barva in je zmeraj dobrodošla. Drugače je embalaža kot večina maskar, v tubi, ki je trdna in se dobro zapira.

KRTAČKA

Krtačka je bila prvo presenečenje – je namreč, če mene vprašaš, kar majhna in drobna. Je privihana in gumijasta ter super zaobjame trepalnice. (Kar vidiš v nadaljevanju, je maskara nanesena, sicer z večimi potegi, ampak z enim nanosom.

catrice-eyeconista-lash-millionizer-volume-mascara
EFEKT

Efekt je pa tisti, ki me je resnično pustil brez besed. Ne samo, da je dobra, je enostavno VRHUNSKA! Okej, okej, nisem ravno prepričana, da je to prava maskara za simpl, neopazen dnevni videz, ampak če pa iščeš maskaro, ki bo naredila na trepalnicah res UAU efekt, je to Catrice Eyeconista maskara zate. Dolge, dolge, dolge trepalnice, res črne in lepo ločene. Če pogledaš fotke, lahko vidiš, da se moje trepalnice skoraj dotikajo obrvi. Noro!

catrice-eyeconista-lash-millionizer-volume-mascara
Brez maskare
OBSTOJNOST

Catrice eyeconista maskara se dobro nosi in ostane na trepalnicah. Ni panda efekta, ni drobcev pod očmi, enostavno je obstojna. Dobro, če si pozabljiv kot jaz in si pomencaš oči (sploh, če se potiš), potem znaš narediti kako bedarijo, drugače pa z obstojnostjo nisem imela problemov. In na srečo tudi z odstranjevanjem ne. Micelna vodica in vata je dovolj, da gre dol.

catrice-eyeconista-lash-millionizer-volume-mascara
Z maskaro ( Catrice Eyeconista Lash Millionizer Volume Maskara)

Sicer ne vem, kaj pri maskari iščeš ti, ampak zase vem, da sem našla maskaro tega poletja (in leta)! Ta dolžina, ta efekt, mene je prepričala! Catrice Eyeconista je maskara, ki jo lahko brez slabe vesti priporočam. Za vse, ki želite dramatične trepalnice!

catrice-eyeconista-lash-millionizer-volume-mascara

Meni se zdi res ogromna razlika. Kaj pa meniš ti?

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja