Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

5 easy steps for 10min make up

idun-minerals-quick-make-up-routine

A veš tisto, ko se zjutraj zbudiš pet minut prepozno in je časa za ličenje zelo malo? Ali pa ko potuješ in se ti zjutraj mudi raziskovat nove znamenitosti in je ličenje v drugem planu, še zmeraj pa želiš izgledat suprduper na fotkah? In pa tisto, ko nisi doma, pa ugotoviš, da se je treba nujno vsaj malo naličit? No, jaz vse te situacije dobro poznam in se mi redno dogajajo, zato sem svojo rutino hitrega ličenja izpopolnila. In da boš na te trenutke pripravljena tudi ti, sem zbrala zate 5 nasvetov in korakov, kako izgleda hitra rutina ličenja.

idun-minerals-quick-make-up-routine

1.KORAK = Koža pripravljena na ličenje.

idun-minerals-quick-make-up-routine-no-make-up

Ta korak sicer ne spada v rutino ličenja, vendar je res pomemben! Ko ličila nanašam na negovano in zadovoljno kožo, je nanos lažji, izgled pa lepši. Kako negujem svojo kožo na potovanjih in kaj je zame pomembno, si preberi TUKAJ. Pri trenutnih vremenskih razmerah pa ne smeš pozabiti tudi na zaščito pred soncem.

2.KORAK = Prekrij nepravilnosti

idun-minerals-raps-concealer

Vsi se kako jutro zbudimo in v ogledalu zagledamo kakšno nepravilnost, ki se nam trudi pokvariti dan, pa naj bo to rdečica, mozoljček ali pa podočnjaki (verjemi, na potovanjih so podočnjaki skoraj obveza!). Zato je dober korektor obvezna oprema vsake izmed nas. Ne maram občutka težkih podlag na obrazu, v bistvu, ne maram podlag na sploh, ampak raje zgolj na hitro zakrijem tistih nekaj nepravilnosti in imam tako super občutek na obrazu in vseeno lepo kožo. IDUN Minerals RAPS korektor odlično opravi svoje delo, saj res prekrije nepravilnosti, hkrati pa ostane na obrazu cel dan. Ob prvi uporabi se mi je zdel grozljivo oranžen in noro tekoč. Pa sem mu dala priložnost in ugotovila, da se odlično zlije z mojim tenom kože (katero magijo skriva v sebi, ne vem) in da v bistvu sploh ni tekoč, če ne pritisneš prevečkrat na dozirni gumb.

idun-minerals-raps-concealer3. KORAK = Poudari lička
idun-minerals-smultron-blush-brush

Zmeraj poudarim svoja lička s kakšnim lepim rdečilom za lička, najraje imam rožnate tone. Svojo idealno barvo sem našla v IDUN Minerals Smultron rdečilu, ki res da tisti nežen pridih, ki ga iščem. Svetlokožke, ta odtenek je super za nas. Pri prvem nanosu je resnično nežen, da se ga pa tudi fino slojiti za bolj poudarjen videz. Nanašam ga z IDUN Minerals Blush čopičem, ki ima dovolj majhno držalo, da je res priročen za potovanja (ali torbico), ampak še zmeraj dovolj velik, da je uporaben. Je resnično zelo mehak in svoje delo naravnost odlično opravi.

idun-minerals-smultron-blush-brush

4.KORAK = Opazne trepalnice

idun-minerals-mascara-magna

Ponavadi moje oči vidijo samo maskaro, da jih malo poudarim. Že kar nekaj časa sem iskala mini maskaro, ki bi zadovoljila moje potrebe po dolgih in obstojnih trepalnicah. In kočno sem jo našla. Pri IDUN Minerals namreč ponujajo dve mini maskari, ki sta, seveda, na voljo tudi v veliki različici. Moja izbira je bila Magna , ki je pred kratkim dobila tudi nagrado, prepričala pa me je tudi zanimiva poslikava embalaže. In svoje delo opravi tako kot se spodobi. Dolge, ločene trepalnice čez cel dan. Z miniaturno maskaro. Narejeno 😉idun-minerals-mascara-magna

5.KORAK = Sočne ustnice

idun-minerals-lip-gloss-anna

Dolgo sem iskala nekaj za ustnice, kar bi jim dalo barvo in tisto sočnost, hkrati pa jih tudi negovalo in vlažilo. Svojo to-go zadevo sem našla v IDUN Minerals lip glosu v odtenku Anna, ki je takšne krasne nežno marelično-roza barve, ki res izgleda sveže in sočno na ustnicah. Nanos je čisto enostaven, načeloma ne rabim niti ogledala, obstojnost pa je zadovoljiva. Seveda mu hrana, pijača in poljubljanje pridejo do živega, še zmeraj je to le lipglos, ampak brez teh treh »zlobcev« pa ostane na ustnicah kar nekaj ur.idun-minerals-lip-gloss-anna

idun-minerals-lip-gloss-anna

Kakšni so pa tvoji koraki za ličenje na potovanjih in v kritičnih “imam-samo-5-min-časa” razmerah? Brez katerega koraka ali izdelka si ne predstavljaš svoje rutine ličenja? Pa ne pozabi, za uspeš nanos ličil kar na poti, je obvezno tudi ročno ogledalo, z mano je vsak dan izdelke izpod rok Lady Art Talk – na izbiro pa ima več različnih motivov! (Vsa IDUN Minerals ličila pa lahko poiščeš na spletni strani Kozmetika Moja)
Za konec pa te razveselim še s posebno kodo za popust, ki ti ob nakupu lipglosa v željenem odtenku prinese darilce – mini čopič v škatlici:MOJEDARILO

idun-minerals-quick-make-up-routine-full-face

Xoxo, A.

 

**this post was written in collaboration with IDUN Minerals**
**this post includes PR product provided for honest review**

 

 

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja