Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Cosmoprof Bologna 2017

Letos je Cosmoprof, eden izmed večjih lepotnih sejmov praznoval svojo 50to obletnico. Imela sem to čast, da so me kot eno izmed blogerk nanj povabili in, seveda, sem ga z veseljem obiskala. Danes par besed o samem sejmu, nekaj dejstev in zanimivosti, v kratkem pa vam predstavim še top izdelke, ki so vzbudili moje zanimanje na njem.cosmoprof-bologna-2017

Letos je bilo razstavljalcev kar 2604 iz več kot 69 držav sveta. Celoten sejem se razsteza preko 29 hal in verjemite mi, da obisk ni mačji kašelj. Sama sem na sejem odšla prepričana, da sem dobro pripravljena in ne bi se mogla bolj motiti. Po celodnevni hoji naokoli, mi še zmeraj ni uspelo obiskati stojnic vseh razstavljalcev, zanimivih zame, kar me zelo žalosti, ampak vsega pač ne moremo, kajne? 😉cosmoprof-bologna-2017

ZAKAJ PRIPOROČAM OBISK COSMOPROF-a?

Vem, da je marsikdo mnenja, da je to sejem samo za profesionalce in vse, ki se na kakršenkoli način ukvarjajo s kozmetiko. Jaz se s tem ne strinjam, saj se mi zdi, da je marsikdo bil pripravljen tudi na obiskovalce, ki so prišli zgolj past radovednost – pa ne me razumet narobe, seveda je ogromno tudi podjetij, ki iščejo uvoznike, in izdelkov za profesionalno rabo, kar je tudi logično, ogromno pa je razstavljalcev, ki so zanimivi za vse ljubitelje kozmetike. Obisk sejma priporočam vsem, ki jih kozmetika, ličila in najnovejše inovacije na področju nege zanimajo, saj je bilo predstavljenih ogromno novih izdelkov, ki so jih lansirali ravno v času sejma in so imeli tako obiskovalci med prvimi priložnost izdelke videt, povonjat in preizkusit. Da ne omenjam samega programa sejma, ki je izredno zanimiv in za katerega si želim, da bi sama imela več časa. Na sejmu je bilo tudi ogromno strokovnjakov s področja nege kože in umetnikov ličenja, ki so si vzeli čas, prisluhnili obiskovalcev in ne samo predstavili svoje izdelke, temveč tudi poskusili pomagat pri problemih. 
cosmoprof-bologna-2017

PRIPRAVE NA SEJEM

Prva stvar, ki se je je resnično potrebno zavedat, je ta, da je to RES OGROMNO! Ko sva se z Anjo iz bloga Bonita Lavi pripeljali na sejem, sva začudeno gledali, kaj vsi ti ljudje hodijo s kovčki naokoli, na koncu dneva pa sva si vsaka svoj kovček želeli tudi sami. Na srečo sem nekoliko razmišljala in imela namesto torbice nahrbtnik, v katerem se je skrivala vsaj pijača, za hrano tam tako ali tako ni bilo časa. Priporočam, kot del obvezne opreme, tudi čistilne robčke, saj se da ogromno izdelkov preizkusit in se na koncu vse tiste kreme, parfumi in ličila ne morejo vpit v kožo in je najlažje samo odstranit.

cosmoprof-bologna-2017

Spoznala sem ogromno novih znamk in izdelkov in res sem vesela za to priložnost.

Za konec pa še par pohval:

Hvala, Anja, za čudovito družbo in prekrasno darilo, mi je ful hudo, da se jaz nisem spomnila in ti kaj prinesla. Upam, da se še kdaj vidiva in kakšno rečeva!

Hvala Cosmoprofu za to čudovito priložnost in možnost, da sem obiskala verjetno najbližji približek nebes zame!

Hvala vsem razstavljalcem, ki ste si vzeli čas zame in poklepetali z mano in žal mi je, da nisem uspela spoznati vseh! Pa drugo leto 😉 (Za konec pa še nekaj več slikic.)

cosmoprof-bologna-2017

 

cosmoprof-bologna-2017

 

cosmoprof-bologna-2017

 

cosmoprof-bologna-2017

 

cosmoprof-bologna-2017

 

cosmoprof-bologna-2017

 

cosmoprof-bologna-2017
Xoxo, A.
4 komentarji

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja