Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

It’s time to beautify your phone

mycase-phone-case
Začnimo ta teden z idejami za božična darila. V dobi, ko ima že vsak svoj telefon, je ovitek zanj lahko čudovito darilo. Spletna stran in trgovina MyCase ima ogromno, res ogromno izbiro raznoraznih ovitkov, kar pa je najlepše od vsega – lahko si izdelaš svojega, s svojo sliko.Jaz sem imela možnost izbrati štiri in odločitev res ni bila lahka. Na koncu so zmagali naslednji štirje.

Čas za potovanja

mycase-phone-case-time-to-travel
Sardinia, the land of the prettiest beaches
Obožujem potovanja in ogromno potujem. Ta ovitek me je spremlja vsakič, ko potujem. Kdaj pa je zame “čas za potovanje”? Vedno, ko le lahko. Moje naslednje potovanje? Božični izleti! Letos si bom ogledala Salzburg, vsekakor pa ne sme manjkat vsakoletni izlet v praznično okrašeno Ljubljano. Kam se boš pa odpravila ti?
Zaupaj mi v komentar!
P.S.: Na žalost tega ovitka ni več na voljo, je pa ogromno drugih na tematiko potovanj.

Eat, Sleep, Blog Repeat

 
mycase-phone-case-eat-sleep-blog-repeat
Can’t blog without a cup of tea
Blog. Moj najljubši hobi in čeprav sem ga zadnje čase reees zanemarjala, še zmeraj moj najljubši kotiček na spletu. Obožujem bloganje in vse povezano z njim! Ta ovitek uporabim, ko mi pade motivacija ali ko se odločam o čem pisat.
mycase-phone-case-wake-up-and-make-up
My favourite highlighter, blusher and bronzer are on this photo somewhere 😉 Can you find them?
Zelo rada se ličim, čeprav sem – ironično – ogromno časa nenaličena oziroma čisto nežno naličena. Žal mi večino dni čas ne dopušča velika igranja z ličila, ko pa le najdem čas, pa me nihče ne ustavi 😉 Ta ovitek uporabim točno takrat, ko imam čas, da z njim posnamem kak potek ličenja ali ujamem mojo najljubšo šminko.

“A”

mycase-phone-case-a
Morning selfie, without a hint of make up… Cuz this is me, right? 😉
A kot Ajda. Ta ovitek predstavlja mene. Ta je v uporabi največkrat. A kot vse, kar jaz sem, čeprav se morda ne začne na črko A. Zgodba za mojim imenom? Ko je bila moja mami noseča, sta se z atijem dogovorila, da če bom punčka, določi ime ona, če pa fantek pa on. Prišla sem jaz, ati me je pogledal in rekel:’To pa je Ajda.’. In navkljub dogovoru, sem ostala Ajda. Ker se je tudi moja mami strinjala z njim. Svoje ime imam zelo rada in ta ovitek dam na telefon s ponosom (seveda pa ne škodi, da je marmornat, pinky in lep).

Za konec pa še par ovitkov, ki jih še imam na svoji listi želja:

mycase-phone-cases-wishlist
Just look at how pretty they all are!

 

Xoxo, A.

 

**this post includes PR product provided for honest review**
 

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja