Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Oriflame Energising Mint & Raspberry

oriflame-love-nature-energising-mint-raspberry
Danes bo dišeč dan! Dišal bo po malinah in meti, zahvaljujoč Oriflame liniji Love Nature. Linijo sicer sestavlja več izdelkov in različnih vonjev, meni najljubši (ja, prevohala sem vse) pa je ravno ta, Poživljajoča Meta in Malina. Nežen, poživljajoč in poleten.
Today is going to smell great! It is going to smell like raspberries and mint, thanks to Oriflame Love Nature line. It consists of a bunch of different products and smells, but this is my favourite one (and yes, I smelled them all), Energising Raspberry and Mint. Soft, fresh and summer-y.
oriflame-love-nature-energising-mint-raspberry
Občutek na koži med tuširanjem je božanski! Gel za tuširanje vsebuje drobne delce, ki nežno masirajo kožo. Super novica je tudi, da so naravni in ne povzročajo onesnaževanja! Že sama embalaža se mi je takoj priljubila, izgleda kot flaška in je prozorna, da točno vidim, koliko ga je še ostalo. Kože mi ne izsuši, občutek po prhanju je prijeten, koža je zadovoljna, jaz pa tudi, saj se nekaj vonja ohrani tudi na koži.
oriflame-love-nature-energising-mint-raspberry
Feeling on the skin during showering is divine! The exfoliating shower gel contains small particles, that gently massage the skin. A great news is, they are all natural and don’t pollute the enviroment. I was really impressed by the packaging itself, it looks like a cute bottle and it is see trough so I can seee exactly how much I have left. It doesn’t dry it out my skin, the feeling after shower is great, my skin is happy and so am I, since the smell lingers on my skin.
oriflame-love-nature-energising-mint-raspberry
oriflame-love-nature-energising-mint-raspberry
Da pa vonj dlje traja in da kožo še bolj nahranim, pa z veseljem uporabim tudi losjon za telo. Ta je v klasični tuba embalaži, kar je super za doziranje. Je bolj na tekoči strani, se hitro vpije in ne pušča mastnih sledi. Diši res noro in vonj ostane na koži še kar nekaj časa. Diši mi tudi pižama. Na mojo kožo ugodno vpliva, saj je izpuščajev in iritacij manj kot če ga ne uporabim, tako da jaz sem z njim zelo zadovoljna! Po uporabi tudi ni sledi o suhi koži.
oriflame-love-nature-energising-mint-raspberry
For the smell to last longer and to nourish the skin additionally, I also use the body lotion. This one comes in a classical tube packaging, which is great for getting the products out. It is a bit on the liquid side, it absorbs quickly and doesn’t leave a greasy feeeling. It smells amazaing and the smells stays on the skin for quite a while. My pijama also smells good. It affects my skin in a positive way, since when I use it, there are less irritation and rashes, so I am very happy with it! After use there is no sign of dry skin.
oriflame-love-nature-energising-mint-raspberry
V kompletu je tudi trdo milo, ki ga odlikujeta zanimiva oblika za lažje držanje v rokah in čudovit vonj.
There is also a hard soap in the set, distinguished by and interesting shape that makes it easy to hold it and amazing smell.
oriflame-love-nature-energising-mint-raspberry
Cene (objavljene so redne cene) / Prices (written bellowe are regular prices) :
Shower gel/scrub: 750ml = 13,90€ 500ml  = 11,90€ 250ml = 6,50€
Body lotion: 9,90€
Hand soap: 2,50€
A imate svoj najljubši vonj Love Nature linije? Vesela bom, če mi zaupate!
Do you have your favourite Love Nature smell? I’ll be happy it you’ll let me know which one it is.
Xoxo, A.
**this post includes PR product provided for honest review**
13 komentarjev

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja