Lepota, Ličila, Oriflame

Oriflame Set za oblikovanje obraza

Oriflame-Set-za-oblikovanje-obraza
Oriflame-contouring-kit

Danes ti predstavljam Oriflame Set za oblikovanje obraza, ki prinaša tri pudre v prahu, bronzer, osvetljevalec in rdečilo. Verjetno že vse vemo, da je senčenje in osvetljevanje obraza noro priljubljena stvar in verjamem, da je marsikateri lažje, če ima vse potrebne izdelke za oblikovanje obraza v eni paletki.

Oriflame Set za oblikovanje obraza

Oriflame-contouring-kit

Paletka pride v kartonasti škatlici, ki jo je zeeeelo težko odpreti, haha. Jaz imam vedno probleme s temi tesnimi kartonastimi škatlicami in na koncu jih ponavadi raztrgam – razlog, zakaj jih skoraj nikoli ni zraven na fotografijah. Embalaža paletke je trdna plastika z zlatim napisom. Na zadnji strani je tudi fotografija in navodila za uporabo, v notranjosti pa je tudi ogledalo.

BRONZER
Oriflame-contouring-kit

Ta ima na žalost najslabšo pigmentacijo od vseh treh. Je popolnoma mat, svetlo rjave barve z oranžnim podtonom, ki pa meni na žalost ne pristaja.

OSVETLJEVALEC
Oriflame-contouring-kit

Čudovit osvetljevalec v odtenku šampanjca, ki se svetlika malenkost roza. Mojim ličkom da super naraven videz. Je nežnejše pigmentiran, se ga pa da slojiti.

RDEČILO ZA LICA
Oriflame-contouring-kit

Mat koralno rdečilo za lička z dobro pigmentacijo, ki izgleda odlično na svetlejšem tenu kože. Z lahkoto se sloji.

Oriflame-contouring-kit

Kar se mene tiče je ta set za oblikovanje obraza bolj za začetnike ali pa za tiste, ki imajo raje nežnejši konturing. Ne bi ga priporočila tistim, ki obožujejo močan konturing, saj barve enostavno niso dovolj pigmentirane za kaj takšnega. Jaz ga bom zagotovo uporabljala za vsakodnevni videz, saj se mi zdi super za to! Moj najljubši je osvetljevalec, želela pa bi si, da bi imel bronzer siv podton.

Oriflame-contouring-kit

Kot lahko vidite na slikah, je bil paletki priložen tudi čopič, ki pa mi ni najbolj všeč. Prva stvar, ki sem jo opazila je, da se ga bom morala lotiti s škarjami in odrezati vse ščetine, ki štrlijo ven. Na žalost pa so ščetine tudi bolj grobe.

Kako se ti zdi ta paletka? Imaš raje sete za oblikovanje obraza ali posamezne produkte?

Xoxo, A.

P.S.: Če te zanima več objav o Oriflame, klikni TUKAJ.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja