Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Ko slavi ljubezen

Današnja objava je namenjena temi, ki je, po mojem mnenju, najpomembnejša od vseh – LJUBEZEN.
Odkar vem zase, verjamem v ljubezen. V družini sem imela kar nekaj primerov tiste prave, iskrene ljubezni in to mi je bila dobra popotnica za življenje. In katere si najpomembnejše ljubezni po mojem mnenju?

Prva ljubezen

Prva ljubezen je tista sladka, nedolžna, ko še niti prav ne veš, kaj pričakovati, a je neskončno lepo. Metuljčki v trebuhu, nervoza, pa tudi sramežljivost. Prvi poljub, prvi zmenek, vse je prvič. In želela bi si, da imajo vsi lepe spomine na prvo ljubezen!

Družinska ljubezen

ljubezen

Ena ljubezen je tista, ki ne zahteva ničesar in ničesar ne pričakuje. Ki je naravna in se rodi z dnem, ko se rodi otrok. Družinska ljubezen. Ljubezen staršev do svojega otroka in obratno. Vsem staršem polagam na srce – NIHČE vas nikdar ne bo imel tako rad, kot vas ima vaš otrok. Vrnite mu to brezpogojno ljubezen, vsak dan, na vsakem koraku.

Nesrečna ljubezen

Ljubezen, ki jo žal prej ali slej doživimo vsi. Enkrat, nekje, se najde nekdo, ki nam zlomi srce. Zaradi katerega tečejo solzice. In je največja lekcija od vseh. In čez čas pozabiš na bolečino, a lekcija ostane!

Za vedno!

ljubezen

In potem, potem pride tisti pravi. Nekdo, s komer si želiš deliti življenje. Zgodi se čarovnija, življenje se postavi na svoje mesto in veš, zakaj prej ni uspelo z nikomer drugim. In potem pride veliki ‘DA’, skupaj ustvarita življenje in upata, da je za zmeraj!

Ljubezen do sebe

In ta, ta ljubezen je najpomembnejša. Če te ni, tudi ostale šepajo. Ker najprej moraš imeti sebe rada, da imaš lahko rada druge in da imajo lahko drugi radi tebe. Da veš, kaj si zaslužiš in da veš, kaj lahko daš.

Kar se tega tiče, sem jaz imela res srečo v življenju. Prihajam iz zelo povezane družine, kjer sem iz prve roke spoznala, kaj je to ljubezen. Med družino, pa tudi kako bi naj izgledala ljubezen med partnerjema. Seveda sem bila tudi jaz kdaj nesrečno zaljubljena, a na koncu se je vse postavilo na svoje mesto. Največ težav sem imela z ljubeznijo sama do sebe, a zdaj s ponosom rečem: RADA SE IMAM!

Pa veselega Valentina! 😉

Xoxo, A.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja