Negujmo nohte! z Mollon Pro 10in1 Nail conditioner

Zadnje čase se hormoni igrajo z mano. Na žalost so svojo dozo škode dobili tudi nohti. Zaradi spleta okoliščin trenutno ne uživam kolagena, hkrati pa sem zaradi pomanjkanja časa malo zanemarila tudi redno nego nohtov, imam zdaj čisto kratke nohte.Upam pa, da se bodo kmalu nehali lomit. Zato sem iz predala ponovno izvlekla svoje 'orožje' v boju proti krhkim in lomljivim nohtom:

Mollon Pro Cuticle & Nails 10in1 Nail conditioner

mollon-pro-10-in-1-nail-conditioner

ZAKAJ JE TO MOJE 'OROŽJE'?

Ne uporabljam ga prvič in ga hranim za nujne primere. 10in1 Nail Conditioner je namreč namenjen krhkim, lomljivim nohtom in nohtom, ki se cepijo. Zaradi vsebnosti razno raznih vitaminov, mineralov, aminokislin in vseh ostalih učinkovin poskrbi, da so nohti močnejši, trdnejši in se več ne cepijo ali lomijo. Za nujne primere ga hranim, ker mi je res všeč, kako deluje in ker vem, da se mojemu telesu vsake toliko časa 'zmeša'. Ko se mi začnejo nohti lomit, vem, da je čas za 10in1 Nail Conditioner.

mollon-pro-10-in-1-nail-conditioner

UČINKOVINE

Pri Mollon Pro pravijo, da ima spodaj napisane učinkovine:

  • beljakovine iz pšenice, soje in koruze, ki omogočajo nohtom hitrejšo rast in celjenje morebitnih razpok ter preprečuje nastanek belih madežev na njih,
  • kalcij je mineral, ki poskrbi za bolj močne nohte in jih okrepi,
  • metionin je aminokislina, ki skrbi za rast nohtov in izboljša njihovo trdnost,
  • vitamin C spodbuja absorbcijo železa in tvorjenje kolagena, ki skrbi za bolj zdrave nohte,
  • vitamin E ima zaščitno funkcijo in poskrbi za bolj zdravo barvo nohtov,
  • vitamin F pa preprečuje izsuševanje nohtov in ima negovalni učinek.

mollon-pro-10-in-1-nail-conditioner

UPORABA

Kadarkoli se mi začnejo nohti lomit ali cepit, si jih najprej spilim na čim krajšo dolžino. Da imajo sploh možnost lepo prit k sebi. Nato redno uporabljam 10in1 Nail Conditioner. Uporabljam ga na dva načina. Lahko ga uporabljam kot samostojen lak za nohte in izgleda kot da nimam na nohtih nič. Nohti imajo tako samo večji sijaj in izgledajo lepše. Kot podlak pa se tudi odlično obnese, saj se hitro suši in zaščiti noht pred obarvanim lakom za nohte. Če se k uporabi spravim še pravi čas, je učinkovitost opazna praktično takoj. Pravi čas pa je takoj, ko se začnejo lomit. Pomembno je tudi, da jih pred uporabo spilim, da ni več poškodovanih delov.

mollon-pro-10-in-1-nail-conditioner

Nega nohtov je zame zelo pomembna ampak mi večkrat enostavno zmanjka časa. Ker imam zraven tega še hormonske probleme, mi resnično paše, da imam doma pri roki nekaj, kar mi pomaga. Potem so moji nohti potem spet močni, lepi in sijoči! Če imaš tudi ti podobne probleme, lahko svoj 10in1 Nail Conditioner  kupiš TUKAJ.

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja